колеги,моля помагайте-пред голяма дилема съм,не мога да реша кое ще е по добре-Паджеро 2,8тди 96г.десен волан от Япония,автомат/всички екстри/ или Галопер 2,5тди 98г.ръчни скорости/всички екстри/от Германия-дълги бази и двете.Паджерото е с 700лв.по скъпо/на 118000 мили/ ще го ползвам основно за дърпане на каравана 5,20м/1100кг/и двете са в много добро състояние с работещи бързи ,бавни ,блокажи и всичко друго по тях,моля за мнения и съвети от всички които имат мнение и опит по въпроса,предварително благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паджеро 2,8тди или Галопер 2,5тди-кое е за предпочитане?
Свий
X
-
От: Паджеро 2,8тди или Галопер 2,5тди-кое е за предпочитане?
Качваш се в двете и което ти е по на сърце него !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
Десният волан е минуса на паджерото. Иначе, няма база за сравнение...0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Автомата също ли е + на паджерото !Между другото аз бях на същата дилема с изключението че не намерих читаво паджеро,но за сметка на това читави галопери колкото щеш !
Колегата само да види галопера как е отдолу ,понеже е германски и ако е ОК избора е ясен !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Галоперът е подобрено копие на по-старото Паджеро 1, с по-слаб двигател, парт-тайм раздатка и LSD отзад.
Паджеро с двигател 2.8 е по-новия модел. Двигателят е по-мощен, а евентуалната комплектация с раздатка Super-select и твърд блокаж отзад е доста сериозно предимство.
П.П. Следващият път, когато пуснеш една и съща тема на 5 места, няма да остане нито един екземпляр ...Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-04-12, 20:12.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
до колкото съм запознат автомата не е много за дърпане. мисля че по добрия вариант е галопера макар, че е с по малко мощностТова което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков
Коментар
-
И к'во му е на автомата?Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Е, как к'во му е на автомата! А къде ти отива "кефа" да си запалиш съединителя, като теглиш нещо тежко нагоре по баира? Или пък, ако спреш и после опитваш да потеглиш плавно нагоре, без да превъртиш гумите и да се окопаеш.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Ясно. То аз и затова питам. Колко па да струва съединител за Паджеро? А на автомата трябва да му се сменя маслото...филтър нещо... Сложно,сложно, съединител се сменя по-лесно и приятно, ръчната кутия сигурно не я и поглеждаме какво има в нея, да не говорим за смяна на масло. А и сигурно е калпав тоя автомат, щото го слагат на доста други автомобили. Единственото предимство на ръчната кутия(освен разхода на гориво), с каравана или ремарке никога няма да му се наложи да го ползва. Просто едва ли ще стигне на места, където да се налага разклащане на машината, което с автомата е по-зле.
А останалите плюсове Супер Селект и блокаж на задния диференциал, са само очевидните предимства на Паджерото.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеразклащане на машината, което с автомата е по-злеGSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнениеЗащо си мислиш, че е по зле?Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Аз съм за Паджерото.
1 . Японец
2. 2.8 по добрият двигател.
3. Супер селект + 100% блокаж на заден диф. е много добра комбинация.AUDI A4 с три дифа
TOYOTA Hilux D-4D служебната плевня
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар