Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за риболов и софт офроуд

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип за риболов и софт офроуд

Колеги помогнете за избора на джип.

Никога не съм притежавал високопроходимо мпс. Нямам никаква представа от подобни возила но като момче от село мога с гордост да кажа че голфа го управлявам добре из горите. Но е време за ъпгрейд.

Търся нещо за софт офроуд и риболов. Пътуванията ще са до затънтени язовири, реки. Абе кал и коловози... Плюс е ако на асфалта се държи добре защото дестинациите не винаги са близо а и мисля да посещавам офроуд състезанията като фен (който между другото се запали от форума ви).

Бюджета е около 4-5 хиляди лева.

За евентуалната покупка ми е ясно че ще е нещо старо, затова за предпочитане е частите да са в изобилие и на сносни цени.

Може би Витара, Г, Дефендър?

Мерси!
    Последно редактирано от Денислав Димитров; 01-04-12, 21:40.

От: Джип за риболов и софт офроуд

Дефендър за тези пари малко зор, Discovery 1 за тези пари + са евтините части (от Острова), ниския разход за дизелов джип, сравнително здрав, постоянно 4х4.
    Витарка също става. Основно имам наблюдения над Discovery 1, suzuki samurai, vitara, и mitrusbishi pajero. Японските са по-склонни да корозират, Но най-зависи от как са карани и как са поддържани, Не рядко се случва от две на пръв поглед еднакви машини да има балкан разлика

Коментар

Намерих отговора другаде във форума
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=125434

Мерси, може да заключвате / триете.

Коментар

Патрул -як,прост,евтин и се ремонтира лесно.Диско е другия джуган който е в бюджета.Дизели,Патрула без турбо макар,че не им е проблема това.

Г за тия пари не го виждам,частите за си като на Г,Дефендера и той в тая категория.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          ....Патрул -як,...евтин ....
          Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
          .....
          Бюджета е около 4-5 хиляди лева....
          За тия пари подобен екземпляр евентуално може и да стигне някъде из страната до някой водоем. Не е сигурно обаче дали няма да се разпадне навръщане .
          Иначе търговците в обявите обикновено пишат : "Сменени масла , ролки , филтри , накладки , съединител . Качваш се и караш " .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Мисля, че ще останеш доволен от една Фронтера 2.0, къса база. В бюджета ти е , разхода и е приличен, добре се движи на асфалт, става за лек офроуд, части бол. Прилично широка вътре, добре вози, добър просвет в заводски вид.
            Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X