Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара, фероза или спортич?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара, фероза или спортич?

Здравейте приятели, дойде време за нова джипка. След като в края на миналата година поради финансови причини се наложи да се разделя със Сорентото се оказах в неизгодната позиция да караш лека кола . Та спрял със се на ниско бюджетен джип, а именно витарка къса база, фероза или кия спортич. Доста изчетох напоследък и сега не мога да избера. Джипката ми трябва главно защото живея на стръмна улица която зимно време не се чисти,а и имам един комшия с уаз които прави огромни коловози и с кола е мисията невъзможна. Питането ми е относно повдигането на возилото, за витара прочетох че е лесно с прожини от варбург и нови амове, но за фероза и спортич няма толкова инфо. За спортича знам че задвижването на предния мост им е слабо място и за това ми е като резервен вариянт. За ферозата нищо не знам. Освен това джипчето ще го ползвам и за риболов. Така че моля ви помагаите кой с каквото може. приемам мнения и препоръки за всичко относно поддръжката и наджипването на някои от трите модела, а може и вие да предложите някои по добър джип.
    08888 седем шест 888

От: Витара, фероза или спортич?

Определено витарка, малко друса но иначе е добра.

Коментар

Взимай Японското ! Или Ферозата , или Витарата ! Кията също е добра , но е повече паркетник (особено моделите след 1999г.) . Ако гледаш Витара , гледай да няма ръжда защото това им е проблема - много гният .
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

И аз съм се насочил към витара или фероза. Малко клоня към ферозата от визуална гледна точка (по ме кефи). Поразпитах тук един приятел който работи в сервиз където главно се занимават с джипове и той ми каза че ферозата от пред е с турсион и повдигането й също не е проблем. Имам едно предложение да дам колата на бартер за фероза. Имали нещо специфично за модела което трябва да гледам, за ръждата и другите работи като волан, педали и т.н. знам. И още един въпрос: знам че на витарата не е проблем да се сложи клима ако няма, имали възможност това да се направи и на ферозата?
        08888 седем шест 888

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X