Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СУВ на метан до 15 лв./100 извънградско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СУВ на метан до 15 лв./100 извънградско

1 На Опела само двигателя Опел -абсолютно всичко друго е Исузу. Частите за тоя двигател може да са проблемни.
    2 Имаме колеги с такива возила влез във подфорума и питай.
    3 Бих си взел ако нямах Фронтера вече (не изпитвам нужда да я сменям за какъвто и да било друг джип - да поясня) . Въпреки че там има доста теми за ремонти.
    4 Цъ. Не и с ограничен бюджет.
    Парт-тайм е джипа който ти трябва.
    Следващата ми стъпка е да намеря и покарам горните модели за да имам база за сравнение]
    Най правилният подход!
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Добре си се ориентирал, покарай ги, виж как стоят на пътя и няма да е лошо преди да закупиш по-висок клас МПС да разучиш и цените на бъдещите ремонти за да не си изненадан после влизаш в съответните форуми на марката и търсиш/питаш/четеш.. Тук също има много хора, които ще ти помогнат

Субарото не го отписвай само заради клиренса. Това е един много, много здрав автомобил с образцово 4х4
      Последно редактирано от gh0sts; 16-03-12, 06:23. Причина: допълнение
      Real Recognize Real

Коментар

Ксантия какви глупости говоря и аз Коелга на 22г чероки скърца резервната гума вътре в купето само, а на S класа на 2г доста други неща Гранда трябва да има 2wd/ Part time/ full time/N/Lowpart time. 4,0 Литровия двигател на гранда не е най-доброто, невероятно здрав, но освен с мъничко по-малкия разход с нищо не е по-добър от 5,2. 4,0ката е за малкия Черок. От горе изброените пак залагам на Гранда.

Коментар

за витарата мога да ти дам инфо каквото изкаш имам таква вече 5та година.но отзад багажника е малък за обикновенна газова да не говорим за метан.наи много дамска чанта да побереш след газифицирането.
          Pathfinder 4.0L

Коментар

Витарата е XL-7 модел разликата с твоята е по дългата каросерия и по голямото междуосие.
            Именно в екстра мястото смятам да набухам метана.
            Мотора също е друг 2.7 V6 173 к.с.
            Мисля че не е разпространен модел в БГ.
            Твойта Витара на какво гориво е и какъв разход ти дава?
            Поздрави
            Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
              Ксантия какви глупости говоря и аз Коелга на 22г чероки скърца резервната гума вътре в купето само, а на S класа на 2г доста други неща Гранда трябва да има 2wd/ Part time/ full time/N/Lowpart time. 4,0 Литровия двигател на гранда не е най-доброто, невероятно здрав, но освен с мъничко по-малкия разход с нищо не е по-добър от 5,2. 4,0ката е за малкия Черок. От горе изброените пак залагам на Гранда.
              Здравей,
              Намирам само 4.0 литрови с възможност за 2WD
              Има ли 5.2 с 2WD и 4WD full time?
              Поздрави
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                Здравей,
                Намирам само 4.0 литрови с възможност за 2WD
                Има ли 5.2 с 2WD и 4WD full time?
                Поздрави
                5.2 е full time.
                Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от RIFLE Преглед на мнение
                  за витарата мога да ти дам инфо каквото изкаш имам таква вече 5та година.но отзад багажника е малък за обикновенна газова да не говорим за метан.наи много дамска чанта да побереш след газифицирането.
                  Мислиш ли че тази Лиана от аватара ми е по голяма от Гранд Витарата,както съм на метан,в багажника влизат два куфара от тия с колелцата на стюардесите! Малко требе да се ползва главата по предназначение!Просто и ясно ама понякога трябва и да се мисли по малко!
                  Последно редактирано от suzuki team; 16-03-12, 18:16.
                  Иво (таксито) Андреев
                  0988 91 80 50
                  Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                    Мислиш ли че тази Лиана от аватара ми е по голяма от Гранд Витарата,както съм на метан,в багажника влизат два куфара от тия с колелцата на стюардесите! Малко требе да се ползва главата по предназначение!Просто и ясно ама понякога трябва и да се мисли по малко!
                    аха.. като заговори за глава тея куфари сигурно ги товариш по главите на хората отзад.
                    това с чантата го казах малко образно но от много мислене някои не го разбраха ама карай.защото витарата има всичко друго ама не и голяма багажник,че да си позволя лукса да му сложа боилер които да земе 80% от обема му
                    rosen_offroad мисля,че се сещам за какво говориш те са наистина малко по дълги като за US.пазара май са правени.карам си на бензин градско 11-12 извън 9 като 90% съм само на задно
                    Pathfinder 4.0L

Коментар

Отговорих на л.с да не разводняваме. Случайно срещнах при гумаджиите някакъв грък с такава американска дълга витара и каза,че всичко било различно и много страдал от това, мисля че и гумите бяха нестандартни и Гръка каза, че не е знаел какво купува но много се е прецакал с нестандартната Витара, никъде нямало нищо за нея.

Коментар

Добре де, чета коментарите тука - имаме бюджет за кола ок. 20 хил. лв. Хубаво, за тия пари може да се купи добра 4х4 кола, с която да се отиде на полянка и да се направи барбекю. До полянката ще стигнем по магистралата с добра скорост и за малко пари 15 лв/100 км. Искаме и голям багажник. Какво да изберем ? Макар че като видя цената на колата и до нея евтиния разход.... Що не вземеш нещо корейско - Рекстон с 2,3 (140 кс) или 3,2 (220 кс) двигателя на Мерцедес? Кола на 5 г., добри възможности по магистралата, добра по черен път, парт тайм задвижване, евтини части, евтини гуми 15 или 16 цола. Слагаш газ или метан. Сещам се и за дизела на Санта Фе от 2002 г., харчи максимум 8 в града, 6 извън града с ок. 100 км/ч, пак не много стара кола. На пътя са стабилни, возят приятно. Субару Форестър също не е за пренебрегване, мощен бензинов агрегат, понижаваща предавка, голям багажник. Все пак клиренс около 20 см. за черен път и полянка често е напълно достатъчно.
                        Георги Кулишев
                        Ямбол
                        0889 42 00 74

Коментар

Първоначално публикуван от kulishev Преглед на мнение
                          Добре де, чета коментарите тука - имаме бюджет за кола ок. 20 хил. лв. Хубаво, за тия пари може да се купи добра 4х4 кола, с която да се отиде на полянка и да се направи барбекю. До полянката ще стигнем по магистралата с добра скорост и за малко пари 15 лв/100 км. Искаме и голям багажник. Какво да изберем ? Макар че като видя цената на колата и до нея евтиния разход.... Що не вземеш нещо корейско - Рекстон с 2,3 (140 кс) или 3,2 (220 кс) двигателя на Мерцедес? Кола на 5 г., добри възможности по магистралата, добра по черен път, парт тайм задвижване, евтини части, евтини гуми 15 или 16 цола. Слагаш газ или метан. Сещам се и за дизела на Санта Фе от 2002 г., харчи максимум 8 в града, 6 извън града с ок. 100 км/ч, пак не много стара кола. На пътя са стабилни, возят приятно. Субару Форестър също не е за пренебрегване, мощен бензинов агрегат, понижаваща предавка, голям багажник. Все пак клиренс около 20 см. за черен път и полянка често е напълно достатъчно.
                          Нека да дам един битов пример.
                          Преди 3 години ми трябваше климатик.
                          Избора за 1000 лв. беше между Toshiba 2-ра употреба за японския пазар с КОП 6.7 и MIDEA нов за българския пазар с КОП 3.5
                          Е взех Toshiba-та и зимата отоплявам денонощно 35 м2 изолирано помещение за 40 лв. на месец. (Тоshibata си има вградена функция електромер)

Предлагаш ми корейски автомобили - били по нови.
                          Е MIDEATA и чисто нова да е все тази, а Toshibata я взех на 4 години, работи вече 3 години - всяка отгоре е подарък.

Та кажете ми кой модел е Toshibata на СУВ-вете.

Според мен не е срамно да караш СУВ за 20000 лв. на метан.
                          Срам не срам джоба не се празни бързо, а аз наистина карам много километри - за 2 години 100000 км. с комбито на пропан бутан.
                          Поздрави
                          VW Golf VI variant

Коментар

Додж Дуранго

Коментар

Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнение
                              Додж Дуранго
                              +1 и грамаааааадна каравана
                              Георги Кулишев
                              Ямбол
                              0889 42 00 74

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X