Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лека насока от по-знаещите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лека насока от по-знаещите.

Привет на всички и мнОГО здраве.
    То се вижда от пръв поглед ,че съм нов във форума ,но изчетох купища информация търсена всякак и все пак останаха някои питанки на който търся отговори ,а вече главата ми бръмна тотално. Моята дилема е следната: покупка на джип (Витара или Терано 2). Както разбрах от прочетеното Нисана е с класа над Витарата по возия ,комфор ,пространсто в купето ,само не мога да си обесня защо има Витари на цени колкото и даже има екземпляри по-скъпи от някой Терано/Маверик?Защо аджеба??? (Мисълта ми е дали "Терано/Маверк" за около 4.200 до 5500лв. си заслужава или не? Да не говорим ,че има и Маверик за по 3300)
    Само да поясня ,че говоря за Терано къса база 2.4 бензин и дизел не ме интересува. И още нещо което прочетох случайно тук из форума: вярно ли е ,че 2.4i е с верига ,а не с анг.ремък и също така купето на терано поцинковано ли е?
    Ще се радвам на всеки от вас отделил от ценното си времето да ми разясни и да ме побутне леко в правилната посока.
    Благодаря ви.

От: Лека насока от по-знаещите.

Колега трябва да покараш и двата,избора е който ти пасне най добре.Има огромни разлики в цените,по стегнатите си държат цена.
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Колега, естествено Т/М е по-добрият вариант от гледна точка на якост и защита от корозия , но пък разхода на гориво за бензиновият вариант , на който сте се спрели т.е. 2.4и изобщо не е в негова полза.Имал съм М/96г. с газова уредба :12-14 л/ 100 извън и 15-18 л/100 в града.Двигателите на Т/М не са с ангренажни ремъци и са много здрави.

Коментар

Първоначално публикуван от sim43 Преглед на мнение
        .Имал съм М/96г. с газова уредба :12-14 л/ 100 извън и 15-18 л/100 в града.
        А този разход с ГИ или с плочка е била ГУ.

Коментар

С обикновена ГИ Ловато без никакви плочки монтирана в гр.Кюстендил!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X