Здравейте! Преди време пусках подобна тема, но тогава жената ме разубеди. Сега, след като по време на големите студове на Астрата и блокира водна помпа, счупи няколко кобилици и наличието на кой-знае още колко възможни, неприятни изненади ме принуждават да я "пенсионирам" скоропостижно. Та трябва да и търся достоен заместник - общо взето ми трябва "работно добиче". Изисквания: дизел, комби или в краен случай хечбек, с предпочитания към наличност на "релси, лайсни", или както там му се казва на покрива и теглич. И натам са традиционните: евтино ( първоначално 2-3 К лв. ), здраво, надеждно, с не-голям разход и т.н. Ясно ми е, че такова "животно" по всяка вероятност нема, и все пак? Давайте съвети!
Благодаря, предварително на всички, които ми отделят от времето си и споделят свои впечатления!
Успешна седмица на всички!
P.s. Ако модераторите преценят, че мястото на темата не е точно тук - нека я преместят!
Благодаря, предварително на всички, които ми отделят от времето си и споделят свои впечатления!
Успешна седмица на всички!
P.s. Ако модераторите преценят, че мястото на темата не е точно тук - нека я преместят!
Коментар