Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ - Cherokee 2.8 CRD, Grand Cherokee 2.7 CRD. Pajero 3.2 DID

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ - Cherokee 2.8 CRD, Grand Cherokee 2.7 CRD. Pajero 3.2 DID

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
    Какво излиза краден и легализиран, или "салвидж" май не е удачен за покупка
    По-скоро неправилно преписан VIN . Но аз ако го купувам, ще прежаля едни + 50 лв. за carfax-report, освен 50-те лв. за преглед в сервиз...
    Също така бих помолил потребителя nedos http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=7305 да му изкара заводската build-sheet комплектация.
    Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 22-02-12, 10:09.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Благодаря за информацията! В конкретния случай, ми се струват много неизвестните покрай този Черок. Лошото е и че е в Пловдив и няма как да го закарам при Димата да го закачим за диагностика. Иначе е възможно и номера да е преписан неправилно.
      Ще се опитам да си намеря някой 2.8CRD в София - нали мога да си ползвам ДДСто на дизела, та в случая май е по-добре да е дизелов джипа.
      Обаждах се на този- http://www.cars.bg/u440880 и собственика ми каза. че преди 60000км му бил правен основен ремонт и сменяна главата . Поне бе откровен.
      Все гледам да не е от автокъща...

Коментар

15 Бона... не мисля че това е твоя джип. Хубави са но цената им според мен е 10 +/- . Не ми харесва, гол е от към екстри, някакъв слаган парктроник, не виждам да има кожа, пък 15 бона. Ремонтиран, защо какво къде... Едно е ремонтиран в оторизиран сервиз с всичко оригинално друго е нещо поприкърпен за продажба.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...109&f1=details
        Е тоя е уникален един единствен с опция за задно пък и СИНХРО има деее...аааа и авто джамбазите

Коментар

Да де и аз това казвам- скъп, със странен ремонт... Ама няма добри предложения в момента. Грандове има доста повече...

Коментар

Изгодна и хубава кола не се купува за 1 ден, аз 120ка си тръсех над година. Ще дойде не бързай, друго хубаво е че американска кола повечето хора се плашат и търговците го знаят, та от обявената цена може много да се падне. Друго което аз си мисля е,че като ще купува човек Джип, е ясно че ще се изръси, е защо да си купя постен джип, а не с всичко да ми напълни душицата. Търси Лимитед и тва е ако ще е гарга да е рошава и не бързай, няма как без търсене да изпадне нещо добро.

Коментар

Да, най-добре ще е да е Лимитед, макар, че състоянието е по-важно. Един приятел се обади да ми предлагаTouareg V10 TDI за 19000 лв. Сигурно ще е голямо удоволствие да се кара това нещо, ама не ми влиза в концепцията. По скоро ми дублира лекия автомобил- BMW 530xd.

Коментар

Не познавам собственика на въпросното Liberty, но за да е правен основен ремонт на този двигател, и то на 115 000 км, /на каквито трябва да е бил преди 60 000 според обявата/, значи трябва да е каран или с боза, вместо с масло, или пък въобще да е нямало нищо в мотора, дори и боза. Малко си ми далече за да ти покажа как работи един 2.8CRD мотор, който е обслужван добре, спазвани са всички сервизни интервали и в него са наливани само качествени масла /5W30, 5W40/ и антифриз. В началото, когато купих моя Jeep, при смяната на масло гледах да има и някакво количество за евентуално доливане, както обикновено се налага на всички нормални автомобили. Е, да, ама не. Влачих в багажника една резервна бутилка в продължение на 10 000км. и така и не се наложи да я отворя. Та, нека не звучи като напразна хвалба, но дизеловия 2.8CRD мотор при Liberty, ако и да е малко грубоват и "камионски", е доста добър избор, и то напук на старата лоша слава на предишните поколения дизели 2.5 VM. А, ако се кара без никакво обслужване и с кофти евтини консумативи, всеки мотор може да бъде докаран до основен ремонт, при това на доста под 100 000.
                Поздрави!
                Последно редактирано от Алекс Маринов; 22-02-12, 16:09.
                Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                First impression is not always true. Get inspired.
                Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Туарег V10 ще е удоволствие да се кара доакто не стигнеш до бензиностанцията и ако това преглътнеш после бързо ще изревеш като изтропа двигателя. Не напразно ти го дават толкова евтино, а и както сам каза дублира лекия автомобил, като БМВто определено седи по-добре на пътя, скъп автомобил с умопомрачителна поддръжка, пък и е в съвсем друг клас от Jeepa Ще дойде твоето чероки не бързай

Коментар

Това и ще направя А Таурега изобщо не го мисля- напълно прав си. Аз го споменах просто, като куриозно предложение

Коментар

За съжаление по този VIN не излиза почти нищо

VIN:1J4GL58K62W220169
                      1:Built in United States by DaimlerChrysler Corp.
                      J:Jeep
                      4:Multipurpose Pass Vehicle w/o Side Air Bags "CGS"
                      G:5001-6000#(2268-2721kg) GVWR & Hyd. Brakes
                      L:Liberty 4x4 Left Hand Drive
                      5:Liberty Limited (U.S./Canada)
                      8:Sport Utility 4 Dr./Quad Cab (Full Rear Doors)
                      K:3.7L V6 CYL Gasoline (EKG) I
                      6:Check Digit
                      2:02
                      W:Toledo North Assembly (Toledo, OH)
                      GRAND CHEROKEE 4.7
                      Добромир Добрев
                      O898633718

Коментар

То и без това, конкретния автомобил отпадна... Ще си търся 2.8CRD

Коментар

Загледах се в това : http://www.cars.bg/u543948
                          Ама и това ми хвана око като алтернатива, макар и на годинки: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...064&f1=details . Странното е, че е има същата на друга обява от СтЗ - http://www.cars.bg/u507114 ...
                          А това- заради цената и бартера- http://www.cars.bg/u545700

Коментар

Ако не си падаш "състезател" - Тойотите и "Диското" са си... по-добри. Трябва да ги видиш обаче - "Черокито" елегантно са го снимали само отвън (без лоста на раздатката и без дори надписа "4х4" отвън отляво), може да е парт-тайм, може дори да е само със задно. "Ленд Роувъра" е с много добра 4х4 система (ама пак - някои имат бавни, някои нямат и т.н.), единствен недостатък - ако има въздушни възглавници отзад, а не пружини. Но, ако очакваш да караш с "Диското" или "Тойотите" със 170-180 км/ч по магистрала - нЕма начин.
                            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Е, нямам никакво намерение да карам с 170-180км/ч за целта си имам съвсем нова 530xd. Трябва обаче да мога да стигна нормално от София до Родопите поне. И да става за града.
                              Предлагат ми и един Гранд с 3.1 дизел за около 8-7.5 хил. Бил в супер състояние, ама не съм го виждал още. А и имам резерви към двигателя. Но все пак, ако си е добра машината...
                              иначе и тойотата и диското ми допадат. ТЛК90 почти не се предлагат, а и са малко старички, а ТЛК120- скъпички
                              при диско 2, не зная, има ли някаква съществена промяна след фейслифта.

Коментар

Някой има ли представа за това нещо? - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...373&f1=details , изглежда доста примамливо, като цена и възраст. Тук пише хубави неща за разхода - http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=1175 .
                                В обявата пише че си има 4х4 . Само, че не знам каква система... Може да е като на Компаса, съвсем паркетническа...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X