Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реално 4х4?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Реално 4х4?

Между това да въртят три и четири колела разликата е много малка и едва ли четвъртото би било панацея в случая. За да се въртят трите сцеплението е било много малко. Иначе по темата за фабрично партайм (по автокъщите се води среден блокаж), с пълни преден и заден блокаж знам за Гегата, Някой Тойоти, и някой Джипове. Друго нЕма.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Там където 3 колела не ви стигат и 5 да имате зацепени - пак няма да стигнат
      Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
        Там където 3 колела не ви стигат и 5 да имате зацепени - пак няма да стигнат
        дойдохме си на думата... не се ли заклаща поне малко при буксуване напред-назад, то всяка следваща проба само затвърждава засядането...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от stilian_1979 Преглед на мнение
          JEEP-куадра драйв
          Пропуска е мой.......
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ако правилно съм разбрал първия пост за джипове фабрично оборудвани със 100% блокажи на двата моста и централен диференциал се сещам за full-time G-класата и за part time Jeep Wrangler Rubicon TJ или JK. Разните LSD и ESP изгъзици нали не ги броим към блокажите. Сигурно съм пропуснал, но Митсубиши с блокажи на двата моста не съм срещал, нито Нива, нито Тойота. Уточнявам - фабрично оборудвана серийна машина.

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Тойоти 80/100/105 хем са голяма екзотика, хем са афтермаркет..... Е за Рубикона да не забравиме..... Само че него вече можем да отнесем към екзотични афтермаркети.....
            Може ли да уточниш представата си за понятието "aftermarket", че нещо ми се струва интуитивна употребата му в цитата. Въпрос: Jeep Wrangler Rubicon от магазина как се вмества в понятието "афтърмаркет"?
            My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Е Тойоти с два фабрични твърди блокажа има! И въпроса беше точно за това май.
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Между това да въртят три и четири колела разликата е много малка и едва ли четвъртото би било панацея в случая. За да се въртят трите сцеплението е било много малко. Иначе по темата за фабрично партайм (по автокъщите се води среден блокаж), с пълни преден и заден блокаж знам за Гегата, Някой Тойоти, и някой Джипове. Друго нЕма.
                Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                дойдохме си на думата... не се ли заклаща поне малко при буксуване напред-назад, то всяка следваща проба само затвърждава засядането...
                То е така, ама пусто за два дни, три пъти се оказа точно "1/4 гума" да не стига Дотука инфото за бърза справка е супер
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Здравейте, а като споменаваме 3 колела защо забравяме "фронтерките" те са партайм и ЛСД на задния диф. Аз още съм нов , първа зима ми е с Фронтерата но се кефя на проходимост.

Коментар

Първоначално публикуван от Ognjan Преглед на мнение
                    Здравейте, а като споменаваме 3 колела защо забравяме "фронтерките" те са партайм и ЛСД на задния диф. Аз още съм нов , първа зима ми е с Фронтерата но се кефя на проходимост.
                    Това е защото още не си попадал на подходящата ситуация и нямаш база за сравнение с други МПСта от същият вид и вероятно имаш достатъчно акъл да не се навираш между шамарите. Отделно много зависи с какви обувки си обут. Може да е смешно, ама миналата зима теглих от един паркинг, верно заледен, Кю7 с летни гуми, аз бях с Корола с предно и без тракшън с нови зимни гуми. Теглене е силно казано, но без помоща си стоеше, въртеше и четирите гуми и системите му си щракаха и псуваха нещо на немски Драйвера.

Не забравяме фронтерките, но при равни други условия имам много други кочини преди тях в списъка.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Това е защото още не си попадал на подходящата ситуация и нямаш база за сравнение с други МПСта от същият вид и вероятно имаш достатъчно акъл да не се навираш между шамарите. Отделно много зависи с какви обувки си обут. Може да е смешно, ама миналата зима теглих от един паркинг, верно заледен, Кю7 с летни гуми, аз бях с Корола с предно и без тракшън с нови зимни гуми. Теглене е силно казано, но без помоща си стоеше, въртеше и четирите гуми и системите му си щракаха и псуваха нещо на немски Драйвера.

Не забравяме фронтерките, но при равни други условия имам много други кочини преди тях в списъка.
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( - 1 за това компетентно мнение) (кочини)
                      Последно редактирано от isuzo; 19-02-12, 07:52.
                      МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Дай сега малко по обосновано. Уважавам мнението на всеки. Кажи какво имаш предвид с тези чертички.

Коментар

Не казвам че фронтерата е рубикон но какво е кочина . Повярвайте имам база за сравнение.
                          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

И за радост на всички тук пропуснахме още един СЕРИЕН 4х4 с 3 фабрични блокажа: Н1
                            Technical Rescue Direct - life lies in courage
                            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение

Може ли да уточниш представата си за понятието "aftermarket",
                              Погледни в моето мнение, което цитираш, кого цитирам аз.......
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Ognjan Преглед на мнение
                                Здравейте, а като споменаваме 3 колела защо забравяме "фронтерките" ...
                                Защото темата не е за това да се изброят всички автомобили, които имат 4х4.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X