Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип да си купим

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв джип да си купим

Здравейте.
    Предстои ни да си купуваме джип да ходиме към вилата за риба и на офроуд из планината и др.Разглеждаме Мицубиши пини изглеждада здраво високо само незнам дали е доста проходимо защтото един приятел има Сузуки витара латото мното гази и върви но зимата не върви кой знай колко.Дйте примери и за други също добри джипове.
    Благодаря предварително.

От: Какъв джип да си купим

Оправи правописа, защото никой няма да ти отговори на така изписаните "неща"
    Във форума има достатъчно отговори на твоите въпроси. Горе вдясно има търсачка.
    http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=62
    Прочети и всички теми в които някой иска "акъл" от другите за какво да си даде парите.
    Приятно четене!
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

От: Какъв джип да си купим

Честно казано, зачестилите теми от тип "Кажете ми какво да си купя, защото аз не знам какво ми трябва", взеха да стават силно досадно повтарящи се.

Дали един джип е "добър" или не зависи от куп неща, в т.ч. и от потребностите и вкусовете на питащите. Това, което Х или У намират за "добър джип" изобщо не е задължително да Ви върши работа или да Ви харесва. Примерно, споменатото Паджеро Пинин лично аз изобщо не го броя за "доста проходимо", което по никакъв начин не означава, че няма да е подходящо за Вашите нужди.

Отделете си малко време да почетете в този и съседния раздел! Вярно е, че подобни теми неизбежно се пълнят с доста плява, но може да се намери и полезна информация. Изяснете си от какво точно се нуждаете (или поне в момента си мислите, че се нуждаете), изяснете си с какъв бюджет разполагате, вижте какви марки и модели попадат в него, от тях си харесайте нещо и след това пробвайте да зададете по-конкретни въпроси, които Ви интересуват. Шансът да получите полезни отговори ще бъде доста по-голям.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X