Запитването ми е следното тъй като не съм имал никога ДЖИП в БГ и не съм супер запален ОФФ РОУДЪР , но се замислям за някакъв по евтин джип (джипка) за предпочитане с 2 врати защото в града ще ми е по-удобна за паркиране ( от ПЛОВДИВ съм BTW ) като се има в предвид цена до 10 000 Лева таван понеже моето мнение специялно за БГ е ,че дори и това са много пари за кола спрямо разбитите и осеяни с ДУПКИ пътища за което можем да благодарим на всички държавници за това и ,че им внасяме по милиони левове от винетки всяка година ,а те нищо не правят освен магистрали , рязане на ЛЕНТИ и хвалене по БТВ и НОВА ТВ от сорта : ето вижте ни как работим, правим това,правим онова, а май изпускат момента, че БЪЛГАРИЯ не е само 2 МАгистрали,но това е друга тема......
Основно съм се спрял на по новата ФРОНТЕРА след '98-ма с 2.2 БЕнзинов мотор 136-коня или 3.2 бензин 205 коня който е по - рядък понеже предпочитам бензинов джип, друго предложение от сорта е НИСАН ТЕРАНО 2 пак след '98-ма ( Не искам Супер стар джип с който да висим само по сервизите после ) ПАДЖЕРО ПИНИН също не е зле защтото става за градско макар ,че е с по-малък мотор и на магистрала ще вижда ЗОР ,но това да не забравяме е ДЖИП и като чуя за ДЖИП простотий от СОрта : АМА колко вдига и ми става смешно
.......... които иска да му ''ВДИГА'' 200 Км/ч да си ВЗЕМЕ КАЙЕН 4.5 БИ ТУРБО ,МЛ-500 НЕбзин или X5 4.4 Бензин 320 коня за 30 000 лева
В случая говорим за ефтин като пари и поддръжка ежеднвжвен градски джип за вилата,лов и риболов. ПАДЖЕРО Класик което е след '97,98-ма след рестайлинга пак става но чувам много лоши отзиви за него и от познати и от всичко което съм чел по форумите...... ДИЗЕЛИТЕ му са слаби и 2.5 и 2.8 и се чупели много , за БЕнзините нямам мнение освен,че горят като ЛАМИ. ВИТАРА не искам , ХОНДА CR-V и HR-V също нещо не ми допадат, RAV-4 от по новата след 2000-та година може да се намери до посочените пари,но имам приятел с такава и знам ,че поддръжката и е скъпа и отпада като вариянт ,а ЛАНД КРУЙЗЕРИТЕ са на по-високи цени, ПАТРУЛ-а и той гори много и е прекалено голям за градски тясни улици така ,че общо взето това за моделите за които искам да знам вашето мнение за ПРЕДПОЧИТАНЕ от Хора които имат или са ИМАЛИ такива ДЖИПКИ,а не кой какво чул и кой какво му казал и тем подобни (ТЕРАНО, ФРОНТЕРА, ПАДЖЕРО КЛАСИК И ПИНИН) , също ще се радвам и на МНЕНИЯ за REXTON 2.7 - 163 коня, тъй като всеки ги плюе и моторите ,че страдали от дюзи,и скоростните им кутий се чупели,а в момента имам предловение което е на много добра цена и за това питам за него 
БЛАГОДАРЯ на всички обърнали ми внимание и дали мнение и съвет по темата и се надявам да продължим дискусията ......
Основно съм се спрял на по новата ФРОНТЕРА след '98-ма с 2.2 БЕнзинов мотор 136-коня или 3.2 бензин 205 коня който е по - рядък понеже предпочитам бензинов джип, друго предложение от сорта е НИСАН ТЕРАНО 2 пак след '98-ма ( Не искам Супер стар джип с който да висим само по сервизите после ) ПАДЖЕРО ПИНИН също не е зле защтото става за градско макар ,че е с по-малък мотор и на магистрала ще вижда ЗОР ,но това да не забравяме е ДЖИП и като чуя за ДЖИП простотий от СОрта : АМА колко вдига и ми става смешно

Коментар