Кое от двете ще ми препоръчате колеги - фронтера 2.2 бензин (136к.с.) или 2.2 дти . И двете са 2000година. Коя е по- здрава от към двигател? И като въврвене коя е по-добра, по-пъргава? Какви са + и - на двата двигателя? Гледам джипки до 6-7000 лв и фронтерата ми допадна. Може и други предложения за около тази цена, но да е нещо здраво. Ще го карам предимно градско и до някой курорт на ски евентуално. Очаквам вашите мнения и препоръки .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Frontera 2.2i или 2.2 dti?
Свий
X
-
От: Frontera 2.2i или 2.2 dti?
Дизела ускорява по- мощно при всякаква ситуация, гори средно 10 поне при мен, бензиновата при мен гореше средно 13 и може да я караш от Стара Загора до София с пълна газ и няма да и стане нищо, докато дизеловата има шанс да задереAudi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732
-
Значи да разбирам , че бензоновия е по- безпроблемен и по-здрав... Тъй като и двата джипа които съм набелязал са на една цена искам да избера по здравия от към двигател... разхода на гориво не е от значение... Дилемата все още е пред мен - дизеловия или бензиновия?
Коментар
-
Първоначално публикуван от foli Преглед на мнениеКато гледам за още някой лев може да се вземе Нисан Терано 2.7ТДИ , 1999г... Това дали е по-добро от Фронтерата ? По– здрав ли е от към двигател? Окачване??!
И 2 -те са горе -долу едно и също. Зависи от конкретният екземпляр.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Oт 3 години карам дизеловата, големия ми син - бензиновата, и двете къси! И двете съм ги докарал от Германия, при еднакво каране на дълго, дизела ми даде 7,5 бензинката 9,5 л./100 км. До сега никакви сериозни проблеми. Дано да съм бил полезен! Успех!Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от foli Преглед на мнениеА от коя си по доволен... Коя ти е по на сърце))
Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнениеМисля, че си личи по подписа на колегата.Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от foli Преглед на мнениеА за Терано 2.7тди 99г. някой нещо да каже?
Всеки джип си има предимства и недостатъци.
Успех в избора.
Коментар
-
А скоростите еднакви ли са и на двете? Щото аз тръгнах за бензин с ръчни, пък се върнах с дизел - автомат! Не съжалявам за покупката, колата за тези пари си е много добра. Щом ще я караш предимно по асфалт дизела може би ще е по-приятен. Бензина ми се вижда по-прост и надежден, покарах и разгледах няколко преди печката, за гората бих си го взел него. Иначе щом не те интересува разхода това лишава дизела от най-голямото му предимство!Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар