Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо избрах .....
Свий
X
-
Защо избрах .....
Това е снимката която направих днес и ме провокира да напиша следното: Днес след обяд, се обади мой познат с въпрос " - Нали имаше някакъв джип..... вуйчо ми е закъсал" Отивайки на мястото се оказа,че навяванията са сериозни...около 1м. и повече на места, Само да уточня, че става въпрос за района на Разград където е спряно движението на МПС. Пристигайки заварих 2 МПС, от днес ще им казвам МПС, а не джип защото се изненадах, че първо беше закъсал X6 и после Jeep Comander, притекъл се на помощ. Зная,че вероятно липсата на подходящи гуми, опит на водачите и куп други причини са ги поставили в тази ситуация, но е факт, че дъртото Г се справяше перфектно в снега с рошляците и дърпаше Командер,.....а след него трактор дърпаше X6. Не ми се ще да препредавам думите на водача на Командера, возейки го в Г-то.......Къде е разликата, само в рошавите гуми, двета МПС-та бяха със зимни гуми???? Защо в крайна сметка 20 годишната Г класа засрами X6 с Xdrive и Командера....Само да уточня, че от 112 са отказали помощ...
, тази случка ме подсеща, че в крайна сметка ние можем не само да се състезаваме, а и да използваме възможностите си в друга насока.....въпрос на организация и инициатива.
0897/833 689 - Николай БожковТагове: Няма
-
От: Защо избрах .....
Гто може да е дьрто,но всичко му работи нали?Знаеш как да го караш,имаш НОРМАЛНИ ГУМИ ЗА ПЬТНАТА ОБСТАНОВКА и си подготвен какво те чака.
Задна лява му гледам на тоя от снимката,виждам и какви следи оставя в снега.Ми честно казано аз на обикновенна кола имам по-добьр грайфер ако да не е виждала нищо повече от мокьр пьт и 2-3 градуса студ.
Гто няма какво да му пречи,груба сила с добри гуми,а не една шапка пари за тенеке по терлици.
Аз на тия бих им взел по 5 лева,дано се почустват неудобно по случая.То верно джипка ма нали и тя стьпво на земята?Дали имат по една лопата д вжипките и по 2-3 туби с гориво няма и да питам,аз сьм влачил едно време хора без зарядно за телефоните,а какво остава да излезе да рине.
Ма струва една шапка пари нали???хихихиихПоследно редактирано от BENZBOSS; 07-02-12, 22:30.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
-
И 16х16 да са като нямат хубави гуми .... увисват.
като гледам около Jeep-а снега не е чак толкова много, но снимката може и да ме лъже, защото пък малко по в страни се вижда дълбок сняг.
Тея гуми наистина ли са зимни? нещо ми приличат повече на "всесезонни" летни гумета..I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Гто му виждам страничния грайфер от поне 20 метра,а такьв не се вижда от 4 метра на джипката.
Снегорин май е минавал,виждат се следите от гумите му под джипа.
Тоя не е карал и много,навял го е от ляво,а задника му чист.Мераклия обаче,а снимката кефи.
Други имаш ли?TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
За съжаление не можах да направя други снимки, тази е от второто ми отиване при закъсалите, когато вече им доведох трактор /багер/ да влачи втория /X6/. А всеки се сеща за удовлетворението, което изпитва когато возиш, хора с подобни МПС-та и джипа ти разбивайки преспите продължава напред. Въпроса на единия /собственика на Командера /беше " - Това какъв джип е....???, колко струва....хахаха, как нещата в едни други условия добиват различни измерения!
Последно редактирано от nikiib; 08-02-12, 07:00.0897/833 689 - Николай Божков
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар