Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на нов служебен джип, пикап до 40 000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на нов служебен джип, пикап до 40 000 лв

Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнение
    Дайте някакви конкретни предложения ......
    Какви параметри Дай идея за какво ще се ползва?
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
      Сега ще те почнат. Как можа това да кажеш за Кията и Витарата.
      Добре може би малко прекалих за Кията и Витарата , но в никакъв случай не се по-добри от Нивата ! Нито се заяждам нито искам да обидя някого ! Всеки си има вкусове и претенции , и всеки има различна представа за понятието джип . Виждал съм много добри Витари , но отстъпват пред Нивата ! Извинявам се ако съм обидил някой собственик на Кия или Витара !!
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

GW Steed за около 30 000 с ДДС и 5 г гаранция ще е с всички екстри, 4х4, двойна кабина и т.н
        До 40 000 от всички други марки ако има, ще са 4х2 единична кабина

Коментар

Предполагам, че поддръжката на "китаецо" трябва да е много евтина, според мен частите ще са без пари, нещо което за другите марки почва да граничи с наглост.

Коментар

Човека работи за държавата (държавна фирма), тръгнал е по форумите да си върши работата.
            Първоначално публикуван от svet Преглед на мнение
            "фирмата" е държавна, разход на гориво и такива не са от голямо значение.
            Втора употреба няма да е, също така никой няма да се занимава и с преправяне. Май ще е грийт уол стиид.
            И за де не се повтарям: http://hardwarebg.com/forum/showthre...000-пикап.

Малко почвам да се чудя да не е скрита реклама на бъдещата ловешката продукция... иначе много наивна тая работа излиза да е - питаш по форумите за такива неща и то не само в off-road форума (тук всъщност има смисъл), ами и в компютърен.
            При всички случаи пусната така, на няколко места, ще се индексира добре в Гугъл.

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
              Добре може би малко прекалих за Кията и Витарата , но в никакъв случай не се по-добри от Нивата ! Нито се заяждам нито искам да обидя някого ! Всеки си има вкусове и претенции , и всеки има различна представа за понятието джип . Виждал съм много добри Витари , но отстъпват пред Нивата ! Извинявам се ако съм обидил някой собственик на Кия или Витара !!
              Не се обиждаме. Просто намери една Нива и да ходим на гости на дедо Владо.
              На преки елиминации.

Коментар

http://mazda.newcar.bg/Mazda-BT-50-4...b-skl4173.html

Коментар

Re: От: Избор на нов служебен джип, пикап до 40 000 лв

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                  Колега, на база на какво правиш сравнението на нивата, имал си ги и трите, имал си поне нивата или си чувал. Аз от всичките съм имал само нивата, след като ми писна да я поправям от всекидневните и чупения си взех самурай. Ами в пъти е по здрав, както и витарата от наблюденията на колегите. Единственото нещо което ми харесва в нивата е full-timе-а, просто я прави малко по подходяща за пътуване зимата по асвалта, което от друга страна пък е недостатък. Нивата е самоносеща с ужасно слаб преден диф. и при слагане на малко оп големи гуми той става консуматив, счупил съм 2 броя. Пък за качество на изработка въобще да не говорим. Общо взето става за човек с технически умения и възможност сам да си я ремонтира, без големи претенции за доработване и без да говорим за тежка експлотация. Тези легенди които се носят за нея се развенчават в мига в който се качиш на нещо друго.
                  Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                  http://www.facebook.com/JeepBG
                  LZ1GGC

Коментар

По темата искам да попитам дали така нареченият "Голям Дувар" се вмества в тази цена?

Коментар

Първоначално публикуван от Touareg_90 Преглед на мнение
                      По темата искам да попитам дали така нареченият "Голям Дувар" се вмества в тази цена?
                      По принцип цените им са държвана тайна и не е лесно да бъдат намерени. Не знам някой дали ще рискува да ги оповести публично. А така нареченият от теб показва единствено произхода ти.
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Големи кочини са. Разгледах един отблизо. Няма да си купя такова скоро. Почнало е да гние а е ново. Нефелен мотор за пикап. Отделно от две места на дилъри имам информация, че "няма такова без дефект". Предпочитам пет годишен Хайлукс пред това чисто ново. Отделно всички са внос. Български все още няма.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнение
                          Здравейте, дадоха ми задача да проуча и да намеря поне 3 оферти за джип, Изискванията са да е пикап и да е до 40 хиляди лева, нов, и по възможност с по голяма гаранция. Става дума за служебни, 3 бройки. Дайте предложения какво да гледам и какво ще се вмести в тези пари.

Дайте някакви конкретни предложения че искат до обяд оферта с това какво съм избрал
                          Благодаря предварително.
                          Странно, шефове на фирма които не знаят какво търсят възлагат на такъв който още повече е в неведение за избор на техника, да не сте IT фирма???
                          Нищо лично ама наистина ми е странно.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Два дена и 2 нощи мислих за решение на проблема ви, и реших: УАЗ Ратриот 3 бр. са вашите джипове.
                            Може да ми преведете 10% комисионна за експертното мнения.
                            пп. Предимства: ходи навсекъде.
                            Кусури: (не) винаги се връща.
                            Последно редактирано от trapper; 20-01-12, 20:12. Причина: пп
                            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                              По принцип цените им са държвана тайна и не е лесно да бъдат намерени. Не знам някой дали ще рискува да ги оповести публично. А така нареченият от теб показва единствено произхода ти.
                              Никаква тайна не са
                              цени
                              Много вероятно е темата да е рекламен номер, защото няма друг пикап за тия пари....
                              Често срещан некоректен рекламен подход. Но като гледам колегата, автор на темата е с регистрация от 2007г....
                              Обратната тенденция се вижда в доста форми -това пък е нормална реакция на конкурентни фирми или на "фенове" на конкурентни марки

Модераторите да му мислят
                              Последно редактирано от muf; 21-01-12, 22:53.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                                Странно, шефове на фирма които не знаят какво търсят възлагат на такъв който още повече е в неведение за избор на техника, да не сте IT фирма???

Нищо лично ама наистина ми е странно.
                                Не е IT фирма, но дейноста не е свързана с коли, а при предните покупки на джипове има лоши спомени от УАЗ, така че за тая марка вече не искат и да чуят.

И не е рекламна тема, някъде да виждате да твърдя нещо за "големия дувар"?
                                Сега да не кажете че поради ограничението на цената е рекламна.
                                Какво мислите за Ford ranger? Има го за 38900?
                                Ники

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X