Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся Джип главно за кал + глина ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся Джип главно за кал + глина ....

Първоначално публикуван от rotvailerbg Преглед на мнение
    Засега се насочих Патрол или Дискавъри.
    Лошото е ,че няМа много избор за Патрол Дискавъри има повече избор и за тези пари може да се вземе леко по-нов.
    Ако някой продава да ми праТи лс или тук от посочените модели без десен волан. По възможност къса база.

мисля че бях писал ....но-
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...84#post1729584
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Засега се насочих Патрол или Дискавъри.
      Лошото е ,че няМа много избор за Патрол Дискавъри има повече избор и за тези пари може да се вземе леко по-нов.
      Ако някой продава да ми праТи лс или тук от посочените модели без десен волан. По възможност къса база.
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8157 ето ти още един Патрул
      ,ако наистина си сериозен купувач взимаш парите в джоба и ние ще ти докараме джипките на място хем да ги пробваш и видиш/
      ПАВКО
      0888802068

Коментар

Определено съм за SUZUKI VITARA!!! Евтин като цяло и много държи на преправяне!!!!!!
        Свободен е онзи, който от нищо не се бои и не разчита на нищо!

Коментар

Първоначално публикуван от madhow Преглед на мнение
          Определено съм за SUZUKI VITARA!!! Евтин като цяло и много държи на преправяне!!!!!!
          Бе то хубаво,ама човека-автор на темата пише в заглавието,че търси джип за отвратителен терен с големи коловози.
          Та явно става въпрос за джип,на който може да се поставят голям диаметър гуми-/разбирай от 31" нагоре/.
          Най-вероятно предвид гадния терен ще е добре и избраната машина да е с цял мост,щот едва ли на човека ще му се занимава с алуминиеви предни кожуси на дифа и разни гумени маншони по полуоските.

Коментар

Първоначално публикуван от madhow Преглед на мнение
            Абе това е така, и аз съм и фен/щото карам такава!/, но на фона на изброените Patrol, TLK, Disco и т.н., Vitara идва леко несериозно/в щатния си комплект/! Пък ако се тръгне на сериозно "преправяне", указания бюджет няма да стигне. Напълно съгласен с мнението на колегата Янко Желязков. Поздрави и успех! Каквото и да избереш, колега, няма да е последното.
            Последно редактирано от dok_vd; 13-01-12, 09:55.
            "Make love, not war!"

Коментар

Той сигурно е спрял да търси вече......то много писане изписахме!
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Споменах го по горе,че се пуска мухата и ние се състезаваме кой да я хване,а търсачът все нещо не му достига,или не му харесва.
                ПАВКО
                0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                  Споменах го по горе,че се пуска мухата и ние се състезаваме кой да я хване,а търсачът все нещо не му достига,или не му харесва.
                  Май,май туй е истината.

Коментар

Благодаря за помоща колеги! Доста ми помогнахте,капарирах едно тлк 70 като го взема ако някой иска може да постна снимки.Отново благодаря за помоща! (Ако някой търси лада нива да пише )
                    NO PAIN NO GAIN

Коментар

Благодаря за помоща колеги! Доста ми помогнахте,капарирах едно тлк 70 като го взема ако някой иска може да постна снимки.Отново благодаря за помоща! (Ако някой търси лада нива да пише )
                      Много се радвам за теб Колега ! Наистина рядко добър джип е 70-ката Ланд Круйзер ! Няма да те разочарова , и с нетърпение чакам снимки !
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Light duty или Heavy duty?
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-01-21 12.41.01.jpg
Прегледи:1
Размер:170.3 КБ
ID:5338159Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-01-21 12.41.13.jpg
Размер:164.3 КБ
ID:5338160Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-01-21 12.41.26.jpg
Размер:177.6 КБ
ID:5338161

Има 1/2 забележки отвън, но съм задвижил нещата да ги оправят. Интересува ме някой знае ли читав майстор в гр.Стара Загора за сега ми казаха къде да ходя но все пак да знам и други, магазин за части също. Благодаря предварително !!
                          NO PAIN NO GAIN

Коментар

Има 1/2 забележки отвън, но съм задвижил нещата да ги оправят. Интересува ме някой знае ли читав майстор в гр.Стара Загора за сега ми казаха къде да ходя но все пак да знам и други, магазин за части също. Благодаря предварително !!
                            Колега джипът е много хубав ! Има някои козметични забележки но съм сигурен , че ще ги оправиш ! И един съвет от мен - тези гуми много товарят джипа , смени ги !
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                              Колега джипът е много хубав ! Има някои козметични забележки но съм сигурен , че ще ги оправиш ! И един съвет от мен - тези гуми много товарят джипа , смени ги !
                              На мен ми трябват тесни гуми за кал ама незнам какви ако можеш да ми препоръчаш някой ? И ще гледам по-високи да взема ако може да се дигне и колата малко.
                              NO PAIN NO GAIN

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                                Колега джипът е много хубав И един съвет от мен - тези гуми много товарят джипа , смени ги !
                                Тези гуми товарят Тойотата. Явно имаме различно виждане за оффроад.Особено и изказванията ти за нивата в по предните постове.Не знам нека кажат и другите може и аз да съм в грешка.

На колегата честито за новата придобивка.Много да те радва.В Ст. Загора имат много як оффроад клуб свържи се с тях ще ти помогнат със сигурност.
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X