Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся Джип главно за кал + глина ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся Джип главно за кал + глина ....

Като ще предлагаме партули, срещу съответното количество финикийски значи мога да се разделя с моя.
    Кара се всеки ден в момента и е далеч от търговски вид
    Ако се махнат разни неща може дори да се доближи до шесттях хиляди на колегата.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
      Понеже този интерес ми беше твърде неочакван, държа да отбележа, че Патрула НЕ е подготвен за продажба, нещо което имам намерение да направя, но напролет. Няма проблем да се гледа и пробва разбира се, той е в ежедневна експлоатация, но тъй като ми е нещо като работен автомобил е далеч от излъскан търговски вид . Разбира се, ако някой има интерес ще му разкажа всичко с подробности....
      то като не е подготвен за продажба, за мен е по-добре.. че обикновено се подготвя когато всеки момент се очаква да се случи нещо с него.. все пак изтрий някое съобщение да ти пиша да се видим. Дет се вика, така и така сме съседи, поне да се повозя и аз в истински джип
      Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
      Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
      Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
      Продавам гуми 205х70х15!

Коментар

Патрола е за такава употреба,по здраво от към ходова част няма.Дефендъра също отговаря на твоите изисквания.Пожелавам ти да си намериш най здравия джип.Успех...

Коментар

Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнение
          ..... все пак изтрий някое съобщение да ти пиша да се видим. Дет се вика, така и така сме съседи, поне да се повозя и аз в истински джип
          Имам място за съобщения, не би трябвало да има проблем.
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Що никой не спомена класическия джип "Вранглер" Тегло - малко, енерговъоръженост - голяма, афтермаркет - необятен......
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Що никой не спомена класическия джип "Вранглер" Тегло - малко, енерговъоръженост - голяма, афтермаркет - необятен......

...Даа на състезанието у наше "село"точно на глинената кариера от три враНГела на два им се разфърчаха полуоските!
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Врангела е здрав колкото Уазката. Днес гледах при Явор един преден диф на Врангел. Колкото на Сузуки Суифт е. Даже се чудя как изкарват по толкова много...
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                  ...Даа на състезанието у наше "село"точно на глинената кариера от три враНГела на два им се разфърчаха полуоските!
                  враНГел
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Абе пусне някой мухата "търся" джип и се почва голямото предлагане и както обикновенно търсачът изчезва ,или интереса му отминава,или се прецака с неразумна покупка.
                    ПАВКО
                    0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                      ...им се разфърчаха полуоските....
                      От добър архитект, добър неврохирург не става, както и обратното.......или поне не веднага.
                      Трябва много да си учил, или да имаш много пари и да се учиш от грешките си.
                      Живот и здраве, дано се видим някъде да си говорим
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                        От добър архитект, добър неврохирург не става, както и обратното.......или поне не веднага.
                        Трябва много да си учил, или да имаш много пари и да се учиш от грешките си.
                        Живот и здраве, дано се видим някъде да си говорим
                        С най голямо удоволствие
                        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Врангела е здрав колкото Уазката. Днес гледах при Явор един преден диф на Врангел. Колкото на Сузуки Суифт е. Даже се чудя как изкарват по толкова много...
                          Не съм чувал някой да търси преден диф на jeep,прав си изкарват толкова много за разлика от предните на койотата.

По темата:
                          +1 за Патрола много са корави, носят големи гуми и влиза в предвидения бюджет.

Коментар

Какво мислите за Pajero къса база?
                            NO PAIN NO GAIN

Коментар

Засега се насочих Патрол или Дискавъри.
                              Лошото е ,че няМа много избор за Патрол Дискавъри има повече избор и за тези пари може да се вземе леко по-нов.
                              Ако някой продава да ми праТи лс или тук от посочените модели без десен волан. По възможност къса база.
                              NO PAIN NO GAIN

Коментар

Първоначално публикуван от rotvailerbg Преглед на мнение
                                Засега се насочих Патрол или Дискавъри.
                                Лошото е ,че няМа много избор за Патрол Дискавъри има повече избор и за тези пари може да се вземе леко по-нов.
                                Ако някой продава да ми праТи лс или тук от посочените модели без десен волан. По възможност къса база.
                                Виж моя патрул. На ЛС още нямаш право като гледам.
                                Темата за какво е правено по колата е тук:
                                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=118002

Но най-добре се обади да я видиш на живо ако имаш интерес.
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X