интересувам се от кола с по висока проходимост или джип-със следните изисквания
няма да се използва за изключително тежък оффроуд лов риба излети
дълга база
възможно най лека като собствена маса
възможно най много коне
възможно най икономична за конете си
около 5-6000 лв
надежден
ремонтопригоден
насочен съм към :тойота рав-4 /субару форестър 2,0 120/170 коня / сузуки витара2,0 или 1,6/ сузуки гранд витара / хонда crv ili hrv
дайте мнения и идеи за подобни автомобили които не съм изброил и да се насочвам да купувам че ще свърши зимата.
имал съм витара преди години но я продадох защото се поразвали 2 пъти се преобръщах с нея.беше къса база 1.6
чух от монтйори че витара 2.0-136 коня на дългата база бил калпав мотор нямал нищо общо със 1,6 на късата база верно ли е ако е така да го изключвам като вариянт.
благодаря предварително
няма да се използва за изключително тежък оффроуд лов риба излети
дълга база
възможно най лека като собствена маса
възможно най много коне
възможно най икономична за конете си
около 5-6000 лв
надежден
ремонтопригоден
насочен съм към :тойота рав-4 /субару форестър 2,0 120/170 коня / сузуки витара2,0 или 1,6/ сузуки гранд витара / хонда crv ili hrv
дайте мнения и идеи за подобни автомобили които не съм изброил и да се насочвам да купувам че ще свърши зимата.
имал съм витара преди години но я продадох защото се поразвали 2 пъти се преобръщах с нея.беше къса база 1.6
чух от монтйори че витара 2.0-136 коня на дългата база бил калпав мотор нямал нищо общо със 1,6 на късата база верно ли е ако е така да го изключвам като вариянт.
благодаря предварително
Коментар