Здравейте колеги,след дьлго четене се спрях на тези два модела,ще бьдат бензин и после ГИ ,знам че са паркетници но аз ще ползвам джипа предимно по асфалт.Бихте ли ми казали кой от двата има по добри оф роуд вязможности,благодаря предварително на всички отзовали се!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хонда црв 2004г. или Гранд витара 2006г.
Свий
X
-
От: Хонда црв 2004г. или Гранд витара 2006г.
Колега Хондата няма бавни както витарата .Ако вземеш New Grand Vitara + ESP+Traction Control тогава възможностите заOff-Road се увеличават но все пак с мярка .За по серизни излети старата Витара .На нея може да слагаш каквото си искаш в бъдеще !Апетита идва с яденетоGrand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
-
Аз пък мисля, че е тъпо човек да си купи паркетник, защото хем на асфалта е по-зле от повечето коли, хем извън пътя е една много малка идея по-добре от кола с тракшън контрол да кажем. Единственото което съм видял да е приемливо извън пътя и добре на пътя са Субарото. Ако искаш джип колега си купи джип, ако искаш кола си купи кола или си купи 120ка
Коментар
-
Много ми се иска да кажа - Избери Хондата, но не мога, защото нямам наблюдения върху Витарата.
Няма да коментирам и проходимоста на CRV извън пътя, но за поведението на асфалт ... само ще цитирам един приятел, когото развозвах 10 дни из Англия:
-Абе, ти тва го караш, като кола, и върви толкова и е по-удобно от повечето коли!Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнениеАз пък мисля, че е тъпо човек да си купи паркетник, защото хем на асфалта е по-зле от повечето коли...
CR-V 2004 на асфалт вози и се държи по-добре от много коли, със сигурност по-добре и от С2!Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
На С2ката не съм се качвал от месеци, и с сигурност е по-добра като кола от това недоразумение, и не ми казвай на какво да се качвам бе готин, защото в гаража имам повече коли отколкото си си мечтал да се возиш даже. Ако искаш мога да ти покажа как тоя кенеф хондичката ще я обърна по покрив с една ръчна, а после ще ти покажа от къде ще мина с всеки истински джип с гуми галоши без пуснат никакъв блокаж, а ти с тая хондичка освен че ще си запалиш накладките друго няма да постигнеш. Можеш ли да ми кажеш като си толкова разбирач и аз пиша глупости, има ли 1 единствено нещо в тоя нужник което да е на джип? Да кажем клиренса или окачването или двигателя или .... Даже ми е чудно защо въобще в тоя форум има секция за тея колици? А и я кажи от кои коли вози по-добре? може би от Гофъл 2ка ще се съглася, ама явно не си се качвал на "кола" че да твърдиш, че това вози добре, ти вобще качвал ли си се на такова нещо някога или просто ни се разминават критериите за возене добре?
Коментар
-
Колега определено Хондата не е джип а семеен автомобил и аз мисля , че ще си много доволен и за кола и за черен път до вилата. Аз поне така го ползвам моя. Вярно е ,че е 2,2 дизел а не бензиновия мотор но купето и възможностите почти нямат разлика.
А за колегата от предния пост явно изказва мнение без да е карал точно този модел защото вози по добре от, Сеат, Фолцваген и др. е разбира се не може да се сравнява с возията на Мерцедес или Ауди но определено е доста по добре от голяма част от колите от средния клас.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dvdesh Преглед на мнение...определено е доста по добре от голяма част от колите от средния клас.
ПС: ГВ от 2006+ наистина доста друса (най-вече заради големите спряма купето гуми), но пък се накланя много малко в завой - ако я направят с меко окачване...
ЦРВ-то наистина е с малък просвет и по-малки гуми 205/70/15 срещу 225/65/17...Последно редактирано от Тедо /LJ73/; 11-01-12, 13:54.помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Айде колеги малко клипчета:
http://youtu.be/62n_AI5MBco
Коментар
-
Първоначално публикуван от TLC14 Преглед на мнениеСпоред мен, щом ще се ползва повече по асфалт е по-добре да е CRV. Сузукито друса и уморява на дълъг път. Иначе и двете са добър избор.
Наистина най-доброто си е 120
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар