Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за покупка на Терано2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за покупка на Терано2

Здравейте, колеги!Знам, че много се е изписало за Тераното и за това, като че ли съм се спрял точно на този автомобил! Това което търся да е: 2.7tdi, 1997-2000г., и да е що годе читава, като цяло си тъся 1+1.. Парите които мога да отделя са до 6000лв. Вчера дори бях да видя един такъв дзвер, но нещо ми беше малко съмнителен от към здравина.Исками се да я купя от някой познат , но за съжаление нямам такъв който да я продава, и затова се обръщам към вас за съдействие!Тази която гледах вчера на пръв поглед ... добре, ама само толкова.Първо като я запали нещо стартера се ебаваше, после оборотите играеха като ръченица 7/8 (продавача ми каза, че като загрее мотора ще се поуспокои ), гумите не ставаха за нищо (предните бяха изядени отвътре),което ми подсказва че предницата можеби е заминала, съединителя ми се стори твърд(може и да си е нормално), от двигателя капеше масло. Та, за таз кола и искаха 5000лв. - 1997г. 2.7tdi 1+1 (в Италия с него е превозвано памук ).Няма да откажа съдействие за намирането на един щогоде здрав джип. Благодаря!

От: Помощ за покупка на Терано2

Хи, я виж това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=120328

Коментар

От: Помощ за покупка на Терано2

Колеги утре ще ходя да гледам едно Терано. Като цяло да си призная мн. неразбирам от тез коли.Тази която ще гледам е тази от горният линт, които колегата ми изпрати.С радос ще приветствам всяко мнение, особено ако някой от вас ми помогне и в самият оглед.Веки ден не се копува такъв автомобил и за това наистина имам нужда от помоща ви!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X