Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol Royale 2010 Toyota LC200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Nissan Patrol Royale 2010 Toyota LC200

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
    Колега pankev,тлк 200 е една прекрасна машина.Ако можеш да си я купиш - взимай без да се замисляш.Относно местата на ползуване по аватарите - единствено този на близнака изисква по-особено превозно средство.Жану или бенету,например и над 40 фута...А до тези места на аватарите в тази тема се стига с обикновена S-класа.Да не казвам колко повече комфорт предлага...На хапливите подмятания не обръщай внимание,защото и на авторите им се иска да имат здрави и проходими джипове.Можеш да се замислиш единствено и само,ако на аватарите им видиш едно от тези : [ATTACH=CONFIG]381953[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]381954[/ATTACH]
    Абсолютно нищо не си разбрал от поста ми! Освен това поне 2 от местата изобщо идея си нямаш къде се намират!
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

От: Nissan Patrol Royale 2010 Toyota LC200

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Абсолютно нищо не си разбрал от поста ми! Освен това поне 2 от местата изобщо идея си нямаш къде се намират!
      Е,е...звучиш като засегнат...Изобщо не исках да те обидя...Казвам само,че колите,за които пита колегата са по-хубави от всичко,което не е подготвено за състезание.
      Ха-наздраве!
      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
      Най-добрият ром е студеният ром!
      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X