Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара 2.0 или Диско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара 2.0 или Диско

Здравейте,на всички. От доста време и аз се оглеждам за нещо 4х4,но хем да става и за дълъг път,хем и за лек офроуд. Едната възможност е това:....ХХХХ (примерно) . Но съм чувал отнякъде,че тази витара била с верига на раздатката,или нещо подобно.Ако е така,лошо ли е това? Другата възможност е това:.......ХХХХ (примерно).Ще се радвам да прочета компетентни мнения,за предпочитане от притежатели на горепосочените екземпляри. Извинявам се предварително,ако темата ми не е на правилното място. Благодаря на всички отзовали се!
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 07-11-11, 22:03. Причина: Линкове към cars.bg

От: Витара 2.0 или диско

В подфорумите на Сузуки и Ленд Ровър ще можете да откриете достатъчно информация.
    При Дискавъри, този двигател е слаб, по-добре дизела.

Коментар

Благодаря за бързия отговор,колега. Но все пак в темите за "Сузуки" не намирам нищо за верига. .

Коментар

Доста джипове са с верига в раздатката.
        И аз отначало се шашнах като разбрах, но с течение на километрите разбрах, че няма място за притеснение. За две години каране по сериозни терени, няколко състезания, и яко издевателстване върху моята витара доста неща дадоха фира, но не и веригата.
        Хем както казвам-никаква жал при карането.

За дълъг път определено дискавърито е по-добро. Вози много по-добре(два пъти по-тежко е), но за в града лично на мен не ми харесва-доста е голямо. Но пък се свиква със всичко.
        И двете стават за лек офроуд. Но в заводския си вид-наистина лек. Примерно да покараш по добър горски път до полянката за барбекю, или да стигнеш до язовира без да опре дъното на колата в някоя неравност.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

От: Витара 2.0 или Диско

Благодара,колега.Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X