Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паркет ниК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паркет ниК

Здравейте,
    Много нов съм, първо мнение.
    И така след малко или много четене и запомняне на две неща:
    - важно е за какво се ползва
    - цитирам по памет мнение от форума " Всяка кола го може, но въпроса е колко пъти и на каква цена
    да мина на въпроса
    1. от 15 000 до 20 000 лв. след 2004, 2005 год.
    2. За сега майка ми ще я кара след някоя година ще е семейна кола
    3. Гаража и е на вилата в .... да го наречем балкана, около километър черен път който не се чисти от сняг. След това няколко километра асфалт който не се поддържа и обратно, е намира се и малко сносен път. Ситуацията не е чак толкова зле защото сега кара пежо, но то се кара малко, а и му е време за смяна. Ще се ползва и за пътуване по нормални пътища по 200-400 км без цел лов или риболов,това не значи че няма да искам да му се накефя по някой по прашно кален терен търси се и някъф конфорт.
    4. Дизел под 150 кончета
    И като гледам съм се замислил за ЦРВ 2 2.2 дизел, но ми се ще да е автоматик, а ги няма много май. Санта Фе до 2005/6 2.0 дизел автоматик , При Гранд Витарата май ще липсва конфорта, а и бая пазарлък ще падне, май и сорентото не е зле а и ми се струва че за дълъг път паркетник без блокаж е по добре, защото е по икономичен а и ако Лъзне май ще помагат и другите гуми а при витарата примерно или задно или бавно бавно с включено 4х4 , НО може и да греша не ги разбирам много,
    Ако мислите и за други ще се радвам да прочета
    Последно редактирано от plalp; 16-10-11, 23:21.

От: Паркет ниК

За това което си написал, май само БМВ Х3 не става. Друго каквото и да вземеш ще я върши тая работа с 500те метра без хАсвалт. По-сложното е със семейната част. Моя съвет е да гледаш повече дали става за семейна кола. Колко можеш да понасяш на разходи. Какъвто и да е джипа, разходите са двойни от тия на една кола.
    Разгледай и другите възможности. Нещо в стил Субаро Трибека, Рено Еспас Куадра, Ауди 4Х4, Шкода 4Х4.

Ако държиш да е джип, да е тежък, да е проходим, да е широк, ..за 20к лв. може да се намери и Патрол GR Y61. Малко по-стар 2003-2004, но това не е голяма беля. Може и някоя читава Тойота или Ровер да разгледаш, но не знам как ще ги погледне майка ти тия камиони.
    Успех!
    И да се отчетеш след покупката.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

рено само булид, а ауди в къщи Ц /не казвам че е лошо / трибеката ако не се лъжа е около 3.3 / нещо такова / бензин с не помня колко коня и разхода /като гледах каен 4.5 как показва 20 на светофара / едва ли ще е като примерно ЦРВ или санта фе дизел,
      също и rav4 или теркан, предимството на жипката не е само проходимостта а и по високото стоене на водача, аз лично въртя доста километри на месец с едно caddy това доста го оценям. за субару няма да коментирам за щото за тези пари е като ферари / няма дизел / иначе форестър, тези от 2005 много ми харесват

Коментар

след днешното ходене до сливен, и засичане на няколко РАВ4-ки, ми идва въпроса РАВ II или РАВ III

Коментар

Аз като си купувам кола първото което ме интересува е и подръжката след това !!!!Резервни части и т.н!!!
          Grand Vitra ddis 2008
          SEAT Althea XL tsi 2010
          Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
            Аз като си купувам кола първото което ме интересува е и подръжката след това !!!!Резервни части и т.н!!!
            Ето това беше въпроса който ми се въртеше из устата но така и не можах да издърпам, точно това питам. А иначе ми е ясно че за това дето ще се ползва и 2105 може да го свърши на невероятно лека поддръжка, както биха се изразили някои съфорумци

Коментар

Първоначално публикуван от plalp Преглед на мнение
              Ето това беше въпроса който ми се въртеше из устата но така и не можах да издърпам, точно това питам. А иначе ми е ясно че за това дето ще се ползва и 2105 може да го свърши на невероятно лека поддръжка, както биха се изразили някои съфорумци
              За леката поддръжка на Ладата се е писало и говорило много.Навремето имах 2104 и сменях шарнири през 2 месеца.Вярно,че не съм я жалил,ама тва си е жив мазохизъм.Та мисълта ми е да се гледа здравина и надеждност,не само цените на частите.

Коментар

Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнение
                .....Та мисълта ми е да се гледа здравина и надеждност,не само цените на частите.
                Точно.
                Наварата я катастрофирах на 250хил. Бях сменял само амортисьори и накладки.
                Патрола ми е над 230-съединител(жена ми го кара) и амортисьори.
                Имам едно БМВ Х3 на 130к. Няма да ми стигне форума да ви опиша какво му е сменяно. Само купето не е.
                Тия новите паркетници стават все по-големи таралясници. Рав-чето само като го видя отзад колко са му мощни щангичките ме напушва смях.
                Ако има и надпис "Офроуд анимал" на задния джам става неудържимо.

На рав-а не му виждам семейната част. ...а и височината не е баш.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X