Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между Nissan Murano 3.5 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD vs Nissan PathFinder 2.5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор между Nissan Murano 3.5 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD vs Nissan PathFinder 2.5

Здравейте , ако може да дадете малко инфо за гореспоменатите автомобили(м-у 2006 и 2008 година) , бюджета е около 30к.Интересува ме най-вече здравина и поддръжка.Основното, за което ще се използва е асвалт.Прочетох, това което пише във форума, но за съжаление не открих мнофо информация за тези джипове.За сега съм се насочил към Nissan Murano , това което ме притеснява е поддръжката, понеже ми се струва малко по екзотичен модел.

От: Избор между Nissan Murano 3.5 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD vs Nissan PathFinder

Виждам,че темата е за три конкретни модела и моя глас е за Патфайндера!
    А сега искам да задам един въпрос с риска да бъде сметнат за спам!Интересно ми е защо при наличието на този бюджет НЕ обръщате внимание на Тойота Ланд Круйзер 120?!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

От: Избор между Nissan Murano 3.5 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD vs Nissan PathFinder

Добър въпрос , отговора е , че имаме служебна такава и за 4 години поддръжката и струва 20К . можете ли да подкрепите отговора за pathfinder-a ?

Коментар

Murano имаше приятел от форума, струва ми се най-малко джип от изброените. По-скоро повдигната лека кола, с равен под. Клиренса е еднакъв навсякъде отдолу, което за джип не минава...

Коментар

Първоначално публикуван от miro_bg Преглед на мнение
          Добър въпрос , отговора е , че имаме служебна такава и за 4 години поддръжката и струва 20К . можете ли да подкрепите отговора за pathfinder-a ?
          Щом се използва повече на асфалт,какви са тези 5000лв год.подръжка.Нямал съм щастието да имам толкова нов джип.Но съмнявам се подръжката на гореспоменатите да се различава много от тази на тойотата.Аз лично бих избирал между Гранда и Патфиндера.Мураното наистина изглежда на леко повдигнат автомобил.

Коментар

Здравейте , ако може да дадете малко инфо за гореспоменатите автомобили(м-у 2006 и 2008 година) , бюджета е около 30к.Интересува ме най-вече здравина и поддръжка.Основното, за което ще се използва е асвалт.Прочетох, това което пише във форума, но за съжаление не открих мнофо информация за тези джипове.За сега съм се насочил към Nissan Murano , това което ме притеснява е поддръжката, понеже ми се струва малко по екзотичен модел.
            Мога да споделя мнение само за мураното:
            ЦВТ кутия, достатъчно мощен двигател, стабилно и при 200 км/ч, системата за двойно предаване (каквато и да е тя) се държи перфектно на сняг и с високи скорости
            Това което не ми харесваше е че ... прилича на женски джип. За асфалт е перфектен и по скоро трябва да се разглежда и сравнява с по- скъпите Х5,МЛ...
            За 6 години освен консумативи са сменени лагер-главина на едното предно колело и маркуч за високо налягане към сервоуправлението. Модела беше вкаран от Дубай заради цената и фул с всички екстри.
            Другите модели без да ги познавам най-вероятно са "по- джипове" и по- малко асфалтови изпълнения.
            П.П. Същото това си замина за 19к. преди 2 седмици.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
              Виждам,че темата е за три конкретни модела и моя глас е за Патфайндера!
              А сега искам да задам един въпрос с риска да бъде сметнат за спам!Интересно ми е защо при наличието на този бюджет НЕ обръщате внимание на Тойота Ланд Круйзер 120?!
              Е ти ми съсипа мечтата туко що(майтапя се ) и ме караш да ти говоря хубави неща за изброените три! За Патфайндера имам познати с такива и Навари и нямат сериозни проблеми,като изключим това,че е доста шумен дизеловият двигател!

Коментар

Щом за това сте дали толкова, Патфандъра и Гранда ще се тотализират много по скоро. Мураното ще издържи, но пак ще се дава много.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Щом за това сте дали толкова, Патфандъра и Гранда ще се тотализират много по скоро.
                  +1 !

Коментар

Да задам аз един лаишки въпрос - защо като се сравняват подобни автомобили, почти никой не включва Discovery 3 ?

Коментар

мураното според мен е верния отговор

няма много офроуд възможности, но пък и ти не ги търсиш

не се притеснявай за подръжката, колата изобщо не е екзотична и има доста американски внос тука в българия

патфайндъра си губи смисъла, ако не го караш извън пътя, черокито не знам как седи, но не ми харесва, че е дизел

Коментар

pathfinder-a май наистина отпада от избора , като на негово място може да се сложи Туарег 3.0 ЦРД. Но пак искам да подчертая, че ме интересува поддръжката и здравината на тези модели , иначе смятам, че съм наясно кое има офроад възможности и кое не .

Коментар

Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнение
                          Да задам аз един лаишки въпрос - защо като се сравняват подобни автомобили, почти никой не включва Discovery 3 ?
                          Или Range Rover L322?

И аз имах дилема като на колегата (Мурано или Патфайндер), и накрая взех Роувъра. Досега нито веднъж не съм съжалил за избора си
                          Rav 4 II D4D

Коментар

Човека е успял да потроши ТЛК за норматив. По всичко си личи, че има талант. Друго освен японско няма да издържи. И то не всяко японско, само определени модели. Вие му предлагате такива дето не издържат и на внимателно каране...
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Човека е успял да потроши ТЛК за норматив. По всичко си личи, че има талант. Друго освен японско няма да издържи. И то не всяко японско, само определени модели. Вие му предлагате такива дето не издържат и на внимателно каране...
                              ....пак +1!
                              ....я сега кажете за тази Тойота?!....коя година е била и вие кога сте я взели и какво точно и счупихте за 20000лв за 4-ри години,понеже не гледам на мнението Ви сериозно и се опасявам да не подведете някой с мнението си!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X