Здравейте , ако може да дадете малко инфо за гореспоменатите автомобили(м-у 2006 и 2008 година) , бюджета е около 30к.Интересува ме най-вече здравина и поддръжка.Основното, за което ще се използва е асвалт.Прочетох, това което пише във форума, но за съжаление не открих мнофо информация за тези джипове.За сега съм се насочил към Nissan Murano , това което ме притеснява е поддръжката, понеже ми се струва малко по екзотичен модел.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор между Nissan Murano 3.5 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD vs Nissan PathFinder 2.5
Свий
X
-
От: Избор между Nissan Murano 3.5 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD vs Nissan PathFinder
Виждам,че темата е за три конкретни модела и моя глас е за Патфайндера!
А сега искам да задам един въпрос с риска да бъде сметнат за спам!Интересно ми е защо при наличието на този бюджет НЕ обръщате внимание на Тойота Ланд Круйзер 120?!Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
-
От: Избор между Nissan Murano 3.5 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD vs Nissan PathFinder
Murano имаше приятел от форума, струва ми се най-малко джип от изброените. По-скоро повдигната лека кола, с равен под. Клиренса е еднакъв навсякъде отдолу, което за джип не минава...
Коментар
-
Първоначално публикуван от miro_bg Преглед на мнениеДобър въпрос , отговора е , че имаме служебна такава и за 4 години поддръжката и струва 20К . можете ли да подкрепите отговора за pathfinder-a ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от miro_bg Преглед на мнениеЗдравейте , ако може да дадете малко инфо за гореспоменатите автомобили(м-у 2006 и 2008 година) , бюджета е около 30к.Интересува ме най-вече здравина и поддръжка.Основното, за което ще се използва е асвалт.Прочетох, това което пише във форума, но за съжаление не открих мнофо информация за тези джипове.За сега съм се насочил към Nissan Murano , това което ме притеснява е поддръжката, понеже ми се струва малко по екзотичен модел.
ЦВТ кутия, достатъчно мощен двигател, стабилно и при 200 км/ч, системата за двойно предаване (каквато и да е тя) се държи перфектно на сняг и с високи скорости
Това което не ми харесваше е че ... прилича на женски джип. За асфалт е перфектен и по скоро трябва да се разглежда и сравнява с по- скъпите Х5,МЛ...
За 6 години освен консумативи са сменени лагер-главина на едното предно колело и маркуч за високо налягане към сервоуправлението. Модела беше вкаран от Дубай заради цената и фул с всички екстри.
Другите модели без да ги познавам най-вероятно са "по- джипове" и по- малко асфалтови изпълнения.
П.П. Същото това си замина за 19к. преди 2 седмици.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнениеВиждам,че темата е за три конкретни модела и моя глас е за Патфайндера!
А сега искам да задам един въпрос с риска да бъде сметнат за спам!Интересно ми е защо при наличието на този бюджет НЕ обръщате внимание на Тойота Ланд Круйзер 120?!) и ме караш да ти говоря хубави неща за изброените три!
За Патфайндера имам познати с такива и Навари и нямат сериозни проблеми,като изключим това,че е доста шумен дизеловият двигател!
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Първоначално публикуван от miro_bg Преглед на мнениеДобър въпрос , отговора е , че имаме служебна такава и за 4 години поддръжката и струва 20К . можете ли да подкрепите отговора за pathfinder-a ?"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЩом за това сте дали толкова, Патфандъра и Гранда ще се тотализират много по скоро.Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
мураното според мен е верния отговор
няма много офроуд възможности, но пък и ти не ги търсиш
не се притеснявай за подръжката, колата изобщо не е екзотична и има доста американски внос тука в българия
патфайндъра си губи смисъла, ако не го караш извън пътя, черокито не знам как седи, но не ми харесва, че е дизел
Коментар
-
pathfinder-a май наистина отпада от избора , като на негово място може да се сложи Туарег 3.0 ЦРД. Но пак искам да подчертая, че ме интересува поддръжката и здравината на тези модели , иначе смятам, че съм наясно кое има офроад възможности и кое не .
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнениеДа задам аз един лаишки въпрос - защо като се сравняват подобни автомобили, почти никой не включва Discovery 3 ?
И аз имах дилема като на колегата (Мурано или Патфайндер), и накрая взех Роувъра. Досега нито веднъж не съм съжалил за избора сиRav 4 II D4D
Коментар
-
Човека е успял да потроши ТЛК за норматив. По всичко си личи, че има талант. Друго освен японско няма да издържи. И то не всяко японско, само определени модели. Вие му предлагате такива дето не издържат и на внимателно каране..."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЧовека е успял да потроши ТЛК за норматив. По всичко си личи, че има талант. Друго освен японско няма да издържи. И то не всяко японско, само определени модели. Вие му предлагате такива дето не издържат и на внимателно каране.......пак +1!
....я сега кажете за тази Тойота?!....коя година е била и вие кога сте я взели и какво точно и счупихте за 20000лв за 4-ри години,понеже не гледам на мнението Ви сериозно и се опасявам да не подведете някой с мнението си!Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар