Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой от двата да избера? Mercedes ML 270 CDI & Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD или 3.1 TDI

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Кой от двата да избера? Mercedes ML 270 CDI & Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD или 3.1

    3.1 не става-всички го знаят!Бързо умира-VM-ски пустиняк!От другите два,просто поразгледай чий чаркове са по-евтини!Струва ми се на Гранда...и то в пъти/особено от Щатите!/ Моторетката иначе е една и съща...проблемна е и тя откъм здравина,не ли па с нашата нафтица!Иначе-еднакво неуместни попадения за офф и лов/риболов/!Скъпа подръжка,но за сметка на това липса на дълговечност/главно на моторите/!Ама колеги,ние май само си пишем като откачени,а человека си е пуснал питането и си е бил камшика завинаги!Напоследък доста такива има-питат и бягат...и се започват едни дискусии,ще се изядем помежду си ,а конкретния запитващ така и не се явява повече!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

    Коментар


    • #17
      От: Кой от двата да избера? Mercedes ML 270 CDI & Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD или 3.1

      Благодаря на всички за мненията от дълго гледане и четене май ща се насоча към Mitsubishi Pajero или Nissan Patrol макар като гледам Jeep от гледна точка на комфорт е може би най- доб ре. Според както прасенцето не се знае на каква свиня ще попаднеш. Брата един Land Rover Range Rover 2.5TD го съсипа. Така, че за сега не съм се спрял на точната марка и модел.

      Благодаря още един път за мненията на колегите.

      Коментар


      • #18
        От: Кой от двата да избера? Mercedes ML 270 CDI & Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD или 3.1

        С оглед посочените критерии, а именно комфорт (което за мен включва и возията), разход на гориво, цени за поддръжка, здравина и липсата на сериозен оффроуд, не виждам основание какъвто и "джип" да бъде сравняван с марката МБ. Говоря в смисъл, ако се има предвид и автомобили на еднакви години, респективно МЛ-да е от произведените в Грац Австрия или Германия, а не от тези в Щатите.
        SUV

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X