Здравейте искам да ви попитам за този джип.Става ли да го направя за лек off road има ли някакви неща които трябва да спаза при закопуването на този джип,за какви проблеми и какви части да сложа за да го направя за off road какви гуми, окачване и др. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mitsubishi Pajero 3.0 V6
Свий
X
-
Mitsubishi Pajero 3.0 V6
Тагове: Няма
-
От: Mitsubishi Pajero 3.0 V6
Първоначално публикуван от RadeDH Преглед на мнение.........какви проблеми и какви части да сложа за да го направя за off road какви гуми, окачване........
Успех.
Коментар
-
Паджерото с този двигател и с автоматични скорости е много добра комбинация. Проходимоста му е много добра в заводско изпълнение. Един от малкото недостатъци- високия разход на бензин се преодолява със слагането на газов инжекцион.
Върви добре и офроуд и по магистралата със 140 км/ч.
Тежичко е , ама за да е яко има гоолеми железа отдолу. Които също са от недостатъците му , защото гният.Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI
Коментар
-
Калине и аз съм нов собственик на същия шогун 2000г,ако може да ми кажеш с кви масла е най добре да се кара,при условие че ще му слагам газов инжекцион.Също ме интересува и за скоростната кутия и дифовете.Автоматик е супер селект. Все пак си с опит с тая джипка. Защото всеки дава различни акъли.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар