Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI GRAND VITARA ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SUZUKI GRAND VITARA ???

Благодаря на всички за отговорите които получих.

Коментар

По принцип търся нещо такова .....#@%^&%.....
      но да е с плюшената тапицeрия, че тази нещо не ми изглежда добре!

Коментар

Някой има ли впечатления за двуваловия 2.0i мотор който е 140коня

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vendo-suzuki-grand-vitara-2002_e63d2d9a_3-ucc.jpg
Прегледи:1
Размер:97.1 КБ
ID:5311346

Коментар

140 коня е модификацията след 2005 година.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
            140 коня е модификацията след 2005 година.
            Е това е и моето обяснение,но не бях убеден в него и не исках да подвеждам колегата!
            Това,което знам аз е,че това купе на Гранд Витара,което гледаш е само с двигатели J20A /128к.с.!(за 2.0 16v)
            Този мотор 140к.с. ,за който питаш се монтира след 2005г на следващото купе на Гранд Витара!Смятам,че показанията в обявите са неверни и те подвеждат.Наистина има много от старите,на които собствениците посочват,че са 140к.с.,но смятам че това е поради невежество и те е подвело!
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Благодаря ви ! Това беше важна информация..

Коментар

Първоначално публикуван от lubito Преглед на мнение
                Благодаря ви ! Това беше важна информация..
                Не съм убеден на 100% във това си твърдение! Не гледай на него като на сигурна информация,докато не се изкажат и други колеги!
                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Колеги, харесал съм си този! http://www.mobile.bg/21339880136853562 Можете ли да ме светнете относно здравината на двигателя, прочетох доста негативи- проблеми с ангренажната верига, спукани глави и огромен разход. Дано тези наща да бъдат опровергани защото много ми харесва джипката. Интересува ме също какъв разход дава изобщо всичко като информация за модела. За мен това са доста пари и не искам да ги давам на вятъра. Обмислям и вариянта за 2.5l 24v който също ми се вижда надежден но ми се струва че ще гори повече.

Надявам се хора които притежават такива модели да дадат своята оценка за да ми помогнат с избора.

Пропуснах да отбележа че съм всяка събота и неделя или на лов или за риба по горите в бълката общо взето ще ми върши прекрасна работа за всякакъв вид пътища както и в градски условия.

Коментар

Колега, внимавай и не се хвърляй на дадената джипка само защото много искаш такава! Провери добре дали това което виждаш е това което ти трябва. Тази от твойта обява изглежда добре изпрана. Нали си наясно, че тапицерията на седалките не е нова, а само е изпрана и километрите не са 100 хил. и да се надяваме, че не са много повече от 200 хил.
                    Ако те притеснява разхода помисли за къса база, има и двигател 1.6, моноинжекцион, на който обикновена газова не е проблем.
                    Разгледай и коли, които не са в автокъщите. Не че в автокъщите са лоши, но в общия случай е проблем пробата защото няма регистрация. Трябва да я караш с пътна помощ до сервиз за да я разгледаш, което е излишен ангажимент, ако има алтернативи, които са с номера.
                    Насочил си се към правилния двигател, но добрите предложения не са много. И за съжаление към момента не се предлага Гранд Витара в раздел "продава" в нашия форум.
                    Последно редактирано от Жоро; 29-06-12, 07:02.
                    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Резевоар от мото фреза не е ли прекалено малък - 2-3 литра. Газовия инжекцион превключва при 40 градуса температура, което зимата не се постига много бързо, т.е. ще трябва зареждаш резервоарчето всеки ден. Според мен резервоарът в случая трябва да е 8-10 литра.
                      По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Изглежда много трудно ще намеря това което търся !

Коментар

Всъщност не е трудно, въпросът е че гранд витара за без пари няма, особенни с тези двигатели, тъй като лесно се газифицират и не са капризни, а понятие лек офроуд няма Питай колегите, аз това не влизам в гората, че ще стане една...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X