Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли ми дали съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бихте ли ми дали съвет

Здравейте, 4x4 фенове, имам един много прост въпрос, но разбира се мисля че тук е най подходящото място за него, та нека премина към него, аз имам джип Dayhatsu Feroza l2 1.6 full injection 16 valve. Искам да го продам и да си купя
    Nissan Terrano 2.7td
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2965652o.jpg
Прегледи:1
Размер:120.3 КБ
ID:5942409 ето за това става въпрос, та може ли да ме посъветвате, що за джип е Нисана, и заслужава ли си да си продам Ферозата и да взема Нисана, моля за съвет, все пак от ферозата съм доволен, супер здрав джип, проходим е , но ми е малак, а за този Нисан си нямам и на идея, как е като качество, като характеристики, как е за потдръжка, как е по проходимост, здрав ли е, та кажете, заслужава ли си, да си дам ферозката за това животно, мерси предварително .

От: Бихте ли ми дали съвет

Джипа е добър, ама харчи нафта поне колкото Ферозата бензин, а върви по-слабо(100 коня е, тамън в ниския данък). Ако сега си на газ, а после ще купуваш нафтата на бензиностанцията, 'Фащай калкулаторО и смЕтай.
    По другите въпроси други хора ще ти дадат по-компетентно акъл...
    Проходимостта е относително понятие, ама сам може да си прецениш като го гледаш, че е дълга база и е по-тежък от Ферозата(за мощност май казАх), и после сам си знаеш къде и как ще си го ползваш и дали ще стане.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Нисана като всичко е повече от корозата. От проходимост, до разход

Иначе мощността на ферозата е толкова само на книга - на практика се кара като електронна игра, или сичката газ или никва

Т.е. скачай спокойно на Нисана.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        ... Т.е. скачай спокойно на Нисана.
        Стига да не е изгнил! Че какви екземпляри съм виждал от този модел ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Стига да не е изгнил! Че какви екземпляри съм виждал от този модел ...
          А то на другото не случайно се вика короза
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

мерси за отговорите колеги, но ще чакам още ваши мнения

Коментар

Най-доброжелателно,но за да не си "отчакаш" мненията, сядай и чети! Гледам, не си отскоро тук, но ако четеш, колкото постваш, има какво да желаеш. Пък и намери и седни в избрания от теб модел/тук доста колеги имат такъв/, сам ще решиш допада ли ти. Успех!
              "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
                Най-доброжелателно,но за да не си "отчакаш" мненията, сядай и чети! Гледам, не си отскоро тук, но ако четеш, колкото постваш, има какво да желаеш. Пък и намери и седни в избрания от теб модел/тук доста колеги имат такъв/, сам ще решиш допада ли ти. Успех!
                +100

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X