колеги предлагат ми един дефендер 80 година,в добро състояние е ,с джигател 2.4 на мерцедес,с регистрация е и всичко е наред.та въпроса ми е добри ли са тия джипове и колко горе доло му е реалната цена,някакъв минимум поне,че сам много незапознат.дълга база е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на Defender 80та година
Свий
X
-
От: покупка на defender 80та година
Да започнем от там, че няма Дефендер от 80-та година.
По-това време има Ленд Ровър Серия 3, който е дядото на Дефендера.
След Серия 3 (1982г.) започва да се прави Ленд Ровър 110 (дълъг) и 90 (къс). Една от най-отличителните разлика на 90 и 110 от Серия 3 е, че Серията е на ресьори, наследниците на пружини. През 1990г. година излиза друг моде; Ленд Ровър, това е Ленд Ровър Дискавъри. В този момент 90 и 110 получават името Дефендер.
Грешно е да се смята, че всичко преди това също е Дефендер.
Това което ти предлагат е някакъв балкански микс. Аз бих го купил на цена до 1500лв.
За мен не си заслужава, но всичко зависи от възможности, намерения (за ползване) и вкус.
-
Това не е ли около Перник или Радомир? Аз на Серия 3 съм сложил 3000кубика и пак е куц кон. С 90 км мотора е на 3000 оборота. Смятай колко ще изкара. Ако е само за в гората, става.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение... Аз бих го купил на цена до 1500лв.
За мен не си заслужава, но всичко зависи от възможности, намерения (за ползване) и вкус.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар