Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за риболов, зимата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за риболов, зимата?

Честито, успешна експлоатация и много положителни емоции!
    П.п. Със сигурност е дизел, "фунията" на предния капак е за интеркулера.
    "Make love, not war!"

Коментар

Честито!
      Пожелавам много,безаварийни и риболовни километри!
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

честито женати сега ще намаже една а3 защото скоро няма да искаш да слезнеш от джипарката

Коментар

Първоначално публикуван от rado_b Преглед на мнение
          честито женати сега ще намаже една а3 защото скоро няма да искаш да слезнеш от джипарката
          , това ми хареса. По-скоро толкова и харесва да се вози в джипа, че сега не иска да слезе от него и ме кара аз да си взимам нов
          Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
          Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
          Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
          Продавам гуми 205х70х15!

Коментар

Честито за колата и наслука с рибите.

Коментар

Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнение
              , това ми хареса. По-скоро толкова и харесва да се вози в джипа, че сега не иска да слезе от него и ме кара аз да си взимам нов
              Нормално. Преди година продадох Ауди А6 и купих Ленд Ровър. Жена ми го приватизира на мига. Скоро си смених и новата Нива със старо Диско-2 и вече нямаме разправии... И както казваше стар приятел-летец: "най-се обичаме с жена ми (също пилот), когато се разминааваме по летищата, като единият самолет излита, а другият - каца...
              Честито.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Колега, грабвай нещо, което сам си харесаш. Карал съм всичко що е Лада Нива в продължение на няколко години, карал съм Витара 1,6 бензин, Фронтера А 2,5 дизел дълга база, Паджеро 2, 2,5 печка 93 г. дълга база, Киа Спортидж 2,0 дизел, Хюндай Галопер 2,5 дизел (което си е Паджеро 1 поне на външен вид). Сега карам Деу Мусо 2,9 дизел, понеже е единстеното, което при 0 градуса пали и върви на олио, а и не ходя често по големи баири. Преките ми впечатления : Най-добре от изброените вози Галопера, най-икономична е Киа-та, най-тих е Свинчо (Мусото). С най-голямо пространство в купето е Галопера, най-тясна е витарката. За здрава ходова част мога да похваля също Витарата и ...Мусото. За недостатъците на ръчните, автоматичните и вакуумните хъбове няма да пиша нищо, колегите достатъчно са разнищвали тази тема. За семеен човек, който трябва да вземе освен играчките на децата още палатка, барбекю, каса с бира, хладилна чанта и т.н., препоръчвам нещо с по-големичък багажник - определено витарата не отговаря на това изискване. Ако си решил да теглиш тежичко ремарке, ще имаш нужда от здраво купе и мотор поне 100 коня. Имай предвид, че разход от типа на "моята ми гори 8/100 градско" за джип от това поколение няма и реално 12-14/100 е нормален разход за дизел и бензин.
                Возия : Най твърдо витара, киа, фронтера, мусо, нива дълга база, паджеро, галопер
                Георги Кулишев
                Ямбол
                0889 42 00 74

Коментар

Първоначално публикуван от kulishev Преглед на мнение
                  Колега, грабвай нещо, което сам си харесаш. Карал съм всичко що е Лада Нива в продължение на няколко години, карал съм Витара 1,6 бензин, Фронтера А 2,5 дизел дълга база, Паджеро 2, 2,5 печка 93 г. дълга база, Киа Спортидж 2,0 дизел, Хюндай Галопер 2,5 дизел (което си е Паджеро 1 поне на външен вид). Сега карам Деу Мусо 2,9 дизел, понеже е единстеното, което при 0 градуса пали и върви на олио, а и не ходя често по големи баири. Преките ми впечатления : Най-добре от изброените вози Галопера, най-икономична е Киа-та, най-тих е Свинчо (Мусото). С най-голямо пространство в купето е Галопера, най-тясна е витарката. За здрава ходова част мога да похваля също Витарата и ...Мусото. За недостатъците на ръчните, автоматичните и вакуумните хъбове няма да пиша нищо, колегите достатъчно са разнищвали тази тема. За семеен човек, който трябва да вземе освен играчките на децата още палатка, барбекю, каса с бира, хладилна чанта и т.н., препоръчвам нещо с по-големичък багажник - определено витарата не отговаря на това изискване. Ако си решил да теглиш тежичко ремарке, ще имаш нужда от здраво купе и мотор поне 100 коня. Имай предвид, че разход от типа на "моята ми гори 8/100 градско" за джип от това поколение няма и реално 12-14/100 е нормален разход за дизел и бензин.
                  Возия : Най твърдо витара, киа, фронтера, мусо, нива дълга база, паджеро, галопер
                  евалата за този пост колега, абсолютно достоверно си представил всичко поне от мойта гледна точка (за Галопер говоря, другите нямам идея..)
                  Продавам гуми 205х70х15!

Коментар

Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнение
                    Да споделя какво си закупих: [ATTACH=CONFIG]375739[/ATTACH]

Доста съм доволен от возия, разход на гориво и куп екстри!
                    Какви екстри има - климатик и кожен салон ли? Стана ми интересно, щото и аз съм имал такъв (след ТЛК 73 ми се видя като самолет)... Сложи си хубави гуми (най-добре 31х10.5х15), ако не си фен на дрифтинга
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                      Какви екстри има - климатик и кожен салон ли? Стана ми интересно, щото и аз съм имал такъв (след ТЛК 73 ми се видя като самолет)... Сложи си хубави гуми (най-добре 31х10.5х15), ако не си фен на дрифтинга
                      ел. стъкла, ел.огледала, подсветки, централно, деление на задните седалки, спалня отзаде, седем местен..., огромен багажник, и печка има ама не работи.
                      Взех го с 31ци Dunlop, много съм доволен и от гумите.
                      Абе кефи си ме отвсякъде, верно че ми е първият джип, ама си ми е гот. Единствено мощността ме дразни, ама за толкова пари- това е! ю
                      Тедо, кажи кога ще ходим за риба с тебе че знам че и ти си маниак
                      Последно редактирано от jasonsmith; 05-11-11, 22:10. Причина: добавяне на текст
                      Продавам гуми 205х70х15!

Коментар

Честито и от мен много кеф по язовирите и без риба за не си тръгваш , то така е най-добре което те грабне това да вземеш . Аз също съм рибар и знам какво е да се носи цялата цигания + 50 килограмово куче в малка кола.
                        И аз в момента се оглеждам за рибарски джип , но колкото повече чета толкова , не знам какво да е ! Поне съм си сложил следните ограничения до 8 бона 2- ра ръка или нов Steed 5 на лизинг, задължително дълга база и да е бензин .

Голям майтап бяхме миналата седмица на пазара в Дупница , Гледам един МЛ и търгаша го хвали, хвали , колко бил запазен , лъснат и т.н. . Та като отворих багажника и започнах да го меря му викам " не става ,не се събират кучето , лодката и двигателя " ,оня се изцъкли и нищо не каза :-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X