Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за мнение PAJERO 2,5 D 2005г. СПЕШНО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за мнение PAJERO 2,5 D 2005г. СПЕШНО

Клеги здравейте !
    Предлагат ми бартер при който аз да взема вапросния джип но не можах да намеря достатъчно инфо за този двигател
    Той като стария ли е или има някакви подобрения И много ме притеснява факта че рядко се среща 2,5 2005 г.
    Кажете моля, на какво да обърна повече внимание при огледа
    Всяко ваше мнение ще ми е от полза
    Благодаря Ви предварително
    Audi a4 2,5 tdi
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
    Не всичко, което има две бузи е лице!

От: Моля за мнение PAJERO 2,5 D 2005г. СПЕШНО

Аз не съм от най-запознатите с Паджеро,но имах едно 94г 2.5тди и всички казваха,че е "куцият мотор" ....а 2.8тди е много по-хубав! .....Виж с моторите на Митсубиши в годините от 2003г нагоре не съм много запознат,но доколкото знам дизеловите са 97% 3.2дизели!....2.5тди щом е на тази кола в тези години,би трябвало да е 115к.с.!....само това знам Сигурен ли си,че не е първа регистрация 2005г,а колата да е примерно 2001г?!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
      Аз не съм от най-запознатите с Паджеро,но имах едно 94г 2.5тди и всички казваха,че е "куцият мотор" ....а 2.8тди е много по-хубав! .....Виж с моторите на Митсубиши в годините от 2003г нагоре не съм много запознат,но доколкото знам дизеловите са 97% 3.2дизели!....2.5тди щом е на тази кола в тези години,би трябвало да е 115к.с.!....само това знам Сигурен ли си,че не е първа регистрация 2005г,а колата да е примерно 2001г?!
      Сигурен ще бъда утре като го видя а по принцип и аз имах 2.8 д 95г. но за съжаление се наложи да го продам (криза)
      Audi a4 2,5 tdi
      Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп

Коментар

Първоначално публикуван от plamensolakov Преглед на мнение
        Сигурен ще бъда утре като го видя а по принцип и аз имах 2.8 д 95г. но за съжаление се наложи да го продам (криза)
        Разбираемо е! ....Смятам,че трябва да помолиш модераторите да преместят темата в Дискусии по марки -Митсубиши,смятам че така ще се включат доста хора,от които имаш нужда и ще те насочат правилно,за джипа и неговата спецификация!

Коментар

2005г има такъв мотор http://avtomarket.ru/catalog/Mitsubi...=13096&class=1
          емил златков
          паджеро 2.5тд
          ве стром 650

Коментар

Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнение
            2005г има такъв мотор http://avtomarket.ru/catalog/Mitsubi...=13096&class=1
            То е ясно че го има ама защо е толкова рядко срещан и дали е същия като на PAJERO SPORT например или е по различен
            няма ли никой колега с такъв да сподели
            Audi a4 2,5 tdi

Коментар

Всичко се изясни джипа е паджеро спорт за това е с този мотор
              Просто ме подведоха в първия момент
              Все пак благодаря , Ви колеги
              Audi a4 2,5 tdi

Коментар

Първоначално публикуван от plamensolakov Преглед на мнение
                Всичко се изясни джипа е паджеро спорт за това е с този мотор
                Просто ме подведоха в първия момент
                Все пак благодаря , Ви колеги
                Това е друго вече! ....И аз това си мислех да кажа,но реших да изчакам яснота по въпроса! ...Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X