Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет за Jeep Grand cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет за Jeep Grand cherokee

Здравейте. Реших и аз да се кача на нещо по-високо, та се спрях на бензинов "Гранд". Не ми трябва машина за сериозен офроуд, по скоро нещо, което да ме вози по пътищата български и тук -таме нещо малко по-черно. Та въпросът ми е следният: Какво да им гледам на тези машинки. Дайте съвет какво и към кого... Искам бензинов за да мога да си метна метанова бутилка в багажника. Карам кола на метан и съм доволен. Не съм гледал определен джип, не съм си избрал и двигател още. ПОМАГАЙТЕ
    Благодаря ви предварително

От: Много помощ! Jeep Grand cherokee

От това което си написал не става ясно почти нищо. Бензинови грандове има от 4-5000 до над 100 000 лева. Все пак един съвет - преброй с колко цилиндъра е двигателя. Трябва да са 8.
    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
    Walter Rohrl
    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

От: Много помощ! Jeep Grand cherokee

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
      От това което си написал не става ясно почти нищо. Бензинови грандове има от 4-5000 до над 100 000 лева. Все пак един съвет - преброй с колко цилиндъра е двигателя. Трябва да са 8.
      Те и 6 да са цилиндрите май ще му свършат работа

Коментар

От: Моля за съвет за Jeep Grand cherokee

Първоначално публикуван от rp4 Преглед на мнение
        .......Дайте съвет какво и към кого... ПОМАГАЙТЕ.....
        Ми ела.....
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

За малко да забравя . Търся си джипка между 97 и 99г и за покупката не ми се дават повече от 5500лв. Оглеждам се в 4 литровите двигатели (струват ми се най-рационални).

Коментар

Първоначално публикуван от rp4 Преглед на мнение
            Оглеждам се в 4 литровите двигатели (струват ми се най-рационални).
            Този от подписа ми ако ти върши работа,звънкай-и е малко по евтин от това което си предвидил .

Коментар

Първо гледай да ти хареса
              Бензиновите мотори са с малко проблеми /ако разхода на бензин не го броиш за проблем /. Рядко ще се намери "удушен" V8, ама и такова чудо се случва . Качи се и покарай като при възможност те съветвам малко да го натовариш /на спряна музика/, слушай за непривични шумове от скоростна кутия и диференциали, джипа не трябва да люлее. Ако е автоматик мини през всички позиции на лоста. Останалите неща са стандартни при покупката на автомобил...
              V8 е добър мотор за газено на метан, става и с обикновено, но имай предвид, че дори и на него доста му пада динамиката. Ако избереш инДжекторно газено се приготви да се отръскаш доста сериозна сумичка, като за сметка на това ще върви по-добре, но пак няма да може да се сравнява с бензина. Аз карам с обикновено газено и по черни пътища и насечени терени даже го чувствам по-добре, защото не се юрка като подадеш газ, е винаги копчето може да се щракне от метан на бензин..
              Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X