Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на нов джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Съвет за покупка на нов джип

А това си го знаем.В такъв случай Пламен е прав .Чероки няма от 98г.Аз си мисля , американците и те като руснаците с УАЗ да не пускат някакво "Чероки" скопено ,ама със същата визия на ръбестото.
    B+

Коментар

Говорим за името "Чероки", а не за конкретния автомобил. Така че се произвежда и сега но в нов вид... Скопено старо Чероки няма да видиш, в САЩ не са способни на такъв маркетингов ход Пък и отдавна са спряли производството на парни двигатели...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        За протокола се произвежда и до днес. Само че в америка се казва Либерти, а тук си е Чероки.
        Тук на всичко викат Чероки.
        За това отбелязах че Джийп Чероки се продава до 1998г.
        Джийп Леберти не е разновиднаст на Чероки.
        Нов модел с ново име.
        Така е според производителя.

Коментар

Пламене не спори. Според производителя за Европа се казва ЧЕРОКИ! Така и пише на задния капак, така и се води в каталози и реклами. Това че в САЩ се казва либерти нас не ни касае защото не живеем там. Ако си спомняш че в Англия Скорпиото до последно се казваше Гранада. После ходи им обяснявай че е друга кола. Така че каквото напишат - това е, пък ти аки искаш го наричай както му казват за пазара в Суматра и Острови зелени ПРАЗ Тука сме в Европата и в Европата този модел е ЧЕРОКИ. Стига вече инати че съвсем оспамихме темата
          http://www.jeep.bg/jeep_bg_main/0-24...0-0-0-0-0.html
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Добре де млъквам.
            Не ги е срам(дилърите). Да редактират автора.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Добре де млъквам.
              Не ги е срам(дилърите). Да редактират автора.
              Абе като така го редактират що на задната врата пише Чероки а не Либърти? Искаш да кажеш че си купуват буквички и ги лепят, предварително изтръгвайки стария надпис?
              УжОс....

Коментар

за протокола - чероки "това ръбестото" се произвежда до 2001 (а в братки китай може би и до ден днешен ) . либерти, командери и прочие измислици нямат нищо общо освен концерна производител. или поне имат толкова общо колкото москвич алеко и москвич 408 .
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                  новия фрилендър започва от 64 000 лева .откачени(производителите де),толкова е цената на дифендър.
                  Цената на базовия Дифендър 90 е около 58000, съвсем без нищо .
                  А за Фриилендъра си напълно прав - луди са.

Коментар

Човека искаше конкретно мнение, съвет а ние се отплеснахме (отново).
                    Аз съм за Тойотата , въпреки че ми се струва малко скъпичка за този клас.
                    Или Нисана, но не купен от САЩ.

Коментар

Ако би могло да се направи компромис с "няколко месеца" и да се отиде на вариант година и половина до две , горещо препоръчвам Тойота Ленд Круизър 120 D4-D.
                      Във форума е писано много за този джип.Аз карам такъв и съм без забележки .
                      Много често в ТМ Ауто излизат втора ръка купени и обслужвани там.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                        Човека искаше конкретно мнение, съвет а ние се отплеснахме (отново).
                        +1. Обичайните заподозрени
                        Колега препоръчвам / от опит/ Honda CRV. Най-добре би било да покараш малко няколко различни автомобила от този клас и сам да се увериш.
                        Поздрави
                        Тодор Томов
                        =============================
                        Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                        Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Аз съм за тойотата - сигурен, надежден и икономичен автомобил.
                          няма качества за офф... но на асфалта е перфектен
                          цената в БГ като нов (средно ниво на оборудване) е ~60000лв
                          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                          Mercedes w212 E350 4matic
                          Ducati Monster 600
                          O888795575

Коментар

на мен нисана ми харесва,а относно вноса плащаш налог върху фактурна с-ст
                            ПАВКО
                            0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Пламене не спори. Според производителя за Европа се казва ЧЕРОКИ! Така и пише на задния капак, така и се води в каталози и реклами. Това че в САЩ се казва либерти нас не ни касае защото не живеем там...
                              Либерти е наименованието и за U.K., освен САЩ.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                                Някой хорица вече си докараха колици от USA,сега се учат да смятат бързо,наум,миля-километър,Фаренхайт,Целзий.Там екстрите си имат друго измерение и не са като в Европа.Помисли дали не е по-добре да си вземеш Джипп от ЕС,на възраст до една година и с необходимите ти екстри.
                                ПП мисля,че автомобили до 6месеца се облагат с акциз като нови,провери това.Поздрави.
                                Vsichki koli idvat sus dvete merki. Kilometrazite sa v mili i km, a temperaturite mogat da si smeniat systemata.
                                Tova e napraveno taka zashtoto kolite koito se pordavat v USA se prodavat i v Canada kudeto sa v metrichni sistemi.
                                Ne mislia che tova shte e problem.
                                Problema ti shte bude samo golemite dvigateli i mitoto na tiah.
                                CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                                http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                                http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X