Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки Лимитед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гранд Чероки Лимитед

Моля за коментар за тази машина - уговорил съм оглед за нея за закупуване.
    Благодаря предварително за мненията!
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...355&f1=details
    животът е магия !
    X5 3.0d

От: Гранд Чероки Лимитед

Аз не бих.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Като се има пред вид редовните проблеми, които създават дизеларките на Ви еМ бих се консултирал със специалист и бих закарал джипа на оглед в сервиз за дизелови двигатели където са си блъскали /кривите/ глави с това.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Според руския сайт ръчни скорости са се слагали на Гранд Чероки ZJ с 4 литров двигател в началото на производството (1993) поради недостиг на автоматични.

Как стои въпросът с дизелите?
        Ние не сме неутрални!

Коментар

"Лимитед" е баба му На първо четене е плешиво "ларедо", което със софийския си номер няма много място за легална продажба от другият край на света. Отделно пък, ти да се вдигнеш от третия за да гризеш дърво ми се вижда много авангардно. За тази космическа сума джипа е зле! Колата е с климатик, а не климатроник (както е писано) Силно износените седалки от изкуствена кожа не мЪ кефят (ама никак), бутафорния булбар съм сигурен че ще създава проблеми, а паркираната в центъра на задното стъкло чистачка показва намеса и развихрено въображение на някой "масТур".......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Има нещо гнило в тоя джип. Вземи си 5.2 и си свиркай , мани ги тия дизели.
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Казано ми е , че има "гарнитурка" на турбото за смяна поради теч на масло от там и , че е необходим нов акумулатор.
              Като се има в предвид , че машината е на 208 000 км - това нормално ли е?
              животът е магия !
              X5 3.0d

Коментар

Първоначално публикуван от manQK78 Преглед на мнение
                Казано ми е , че има "гарнитурка" на турбото за смяна поради теч на масло от там ...
                Аз пък бих заложил, че направо си му трябва ново турбо ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Като гледам грозните стърчащи тръби от страни имитиращи рокслайдери, трябва внимателно да разгледаш как са закрепени. В повечето случай заваряват където им падне по носещи и отговорни детайли и после там има зверски ръжди.
                  Салона е много износен за 200 000 км. Аз залагам поне на 350 000 реален пробег. На всякъде където има ТуниХ в повечето случай има замазан проблем. Внимателно разгледай мостовете за течове, покарай колата и се ослушвай за виещи лагери и дифове. Като подкараш колата ако търговеца или собственика започне да ти пуска музика и да ти презентира страхотното радио на колата да знаеш, че иска да скрие разни нежелани шумове.
                  LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Аз пък бих заложил, че направо си му трябва ново турбо ...
                    Вероятно си прав . Собственика ми е свалил 500 лв от цената за двете забележки.
                    животът е магия !
                    X5 3.0d

Коментар

Ко искате ве,даже и мигачи в огледалата си има

Коментар

Огледа е в Разлог.
                        Някой да ми препоръча читав сервиз там или в района?
                        животът е магия !
                        X5 3.0d

Коментар

аз се въздържах от мнение, въпреки че видях темата почти веднага, за да изчакам да видя какво ще пишат колегите.
                          и моето мнение съвпада с досега изказаните и според мен - на автомобил на който видиш толкова много китайски дивотии и щуротии - визирам стопчета, мигачета, фарчета при този от обявата - бягай далече...
                          ако си навит за Jeep - дори в момента има няколко читави обяви в форума на коректни хора.

Коментар

Братче, откажи се! Цената е тройна, още на снимката автомобила отблъсква, а по-горните коментари трябва да са ти достатъчни.
                            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
                              аз се въздържах от мнение, въпреки че видях темата почти веднага, за да изчакам да видя какво ще пишат колегите.
                              и моето мнение съвпада с досега изказаните и според мен - на автомобил на който видиш толкова много китайски дивотии и щуротии - визирам стопчета, мигачета, фарчета при този от обявата - бягай далече...
                              ако си навит за Jeep - дори в момента има няколко читави обяви в форума на коректни хора.
                              не и на тази цена и с тези данни , колега....
                              животът е магия !
                              X5 3.0d

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X