Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Classic 4.2 LSEi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover Classic 4.2 LSEi

Фен съм на марката от доста време и съм имал 3 Рейнджа до сега, но не и Classic.
    Харесал съм си модификация от последните години на производство 92-94-та, дълга база, луксозната версия.
    Имам притеснения относно двигателя, разхода не е никакъв проблем, тъй като ще се кара максимум 10к км. на година.
    Знам че частите са скъпи, поддръжката също, но съм решил ,че трябва да имам този модел, понеже ми е мечта отдавна.
    Бюджета ми е 12-13 000 евро за закупуване на автомобила и за първоначално обслужване.
    Горе-долу знам колко ще ми струва обслужването, съдейки по предишните ми возила (4.6 и 4.0 HSE), но този двигател е по-стар и може да има повече неща за правене по него, и може би по-трудно ще се намират части, затова се допитвам до вас.
    Джипът ще се купува и експлоатира в Германия.

Поздрави!

От: Range Rover Classic 4.2 LSEi

И откога частите за Класик са скъпи?
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      И откога частите за Класик са скъпи?
      Откогато и обслужването.
      Имам такъв класик, и мога да се разделя с него срещу малко по-скромна сума от гореспоменатия бюджет и то доставен до Германско!
      Аз мислех , че съм единствения побъркан......
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Мен ми се губи въпроса, но ако е "има ли части за този двигател" - провери английските сайтове.
        За всичко друго по Класика едва ли ще срещнеш нещо, което да не можеш да си го купиш на доста поносима цена от Англия.
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X