Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Ford Maverick 2.7TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Ford Maverick 2.7TDI

Здравейте колеги! От доста време търся подобен автомобил къса база и днес попаднах на това - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...659&f1=details. Какво ви е мнението? Не е ли подозрително евтино?

От: Мнение за Ford Maverick 2.7TDI

На снимка е добре...но мен лично 2 неща ме съмняват:
    1.Пише, че има климатик, а няма - поне аз не виждам
    2.Докато не се види на място няма какво да говорим, освен ако някой колега не е ходил да го гледа....
    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Да,точно на това се надявам,някой да е ходил да го види! Благодаря за бележката!

Коментар

Климатик има колега.Имам СЕРЕНА и панела е същият,има копче долу в левия ъгъл.На снимката се вижда бяло петънце.

Коментар

Че има климатик е ясно, вижда се достатъчно добре,задни седалки също има, но някак прекалено "лачено" изглежда за 97-ми набор!?Дано и отдолу да е така. Ако и ЛСД-то е наред и хъбовете се включват...с други думи, заслужава да се види, но с повече от едно на ум.
          Последно редактирано от emil5koff; 13-07-11, 21:44.

Коментар

Сега като се замисля обявата е от няколко седмици, а днес е с нова цена. Значи има нещо! Все пак ако имах възможност бих го погледнал,но едва края на месеца ще съм в София!

Коментар

Много го мислиш. Новата цена е защото няма пазар на коли заради кризата. Моя съвет е да набележиш няколко коли и да тръгнеш да ги обикаляш.
              Ако нищо не ти хареса - продължаваш нататък . Спокойно може да отбиеш 1000 от цената, ако се аргумнетираш добре. Най-важното - жената да е далече като оглеждаш, иначе си загазил яко.
              Успех
              Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
              Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
              Opel Campo 3,1 TD '99
              Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Така ще стане! Миналата година си търсих Ауди А6 куатро. Почти цяла България обиколих- Бургас,Варна,Разград,Хасково,Пловдив,София,Петрич и накрая взех едно от Плевен. Не че беше перфектно,но най-доброто от всичко,което гледах до момента,стар модел търсех-C4. Та като се сетя,че трябва да повторя процедурата ми става неприятно! Притеснен съм леко в случая,че нямам никакъв опит с дизелови двигатели,а сега търся точно това! Ще почета още малко тук! Благодаря ви!

Коментар

Все още се надявам някой да види наживо как стоят нещата! Няма ли някой колега от района?

Коментар

Първоначално публикуван от vasilvvs Преглед на мнение
                    Все още се надявам някой да види наживо как стоят нещата! Няма ли някой колега от района?
                    това е до нас в ОК 1 , но как да отида, като не разбирам и не зная какво да и гледам

Коментар

Благодаря колега! Аз се надявах някой спец да отиде,но няма никой за сега! Ако не е продаден до края на месеца ще отида аз. Не, че много разбирам,но поне ще придобия представа. Медувременно докато разглеждам оферти,чета форуми си мисля дали не е добър вариант Suzuki vitara дизел?

Коментар

Първоначално публикуван от vasilvvs Преглед на мнение
                        Благодаря колега! Аз се надявах някой спец да отиде,но няма никой за сега! Ако не е продаден до края на месеца ще отида аз. Не, че много разбирам,но поне ще придобия представа. Медувременно докато разглеждам оферти,чета форуми си мисля дали не е добър вариант Suzuki vitara дизел?
                        само от гледане не знам какво ще разбереш......... то и аз сега съм в процес на търсене на джипка, но си трябва доверене сервиз, дето да я погледнат както трябва.

не знам каква им е практиката на тази автокъща, може ли да се изкарва за проба и до сервиз или не...... Андро160 би ти свършил работа, но е в отпуск другата седмица....

иначе кое ще ти свърши работа, никой не може да ти каже..... зависи за какво и как ще го изполваш, най-важно е основните агрегати да са читави и да няма ръжди, че после много боли по джоба

Коментар

Ако кажеш и какво е OK 1?

От снимките не мога да преценя дали има климатик, но трети стоп твърдо няма. За дизела - гледайте да пали лесно и да не пуши. Може да изпуши при самото палене, но не и след това. Друго общо взето няма.

Несравнимо е с витара дизел. По-голямо, по-тежко, по-комфортно, а вероятно и повече върви - дизелова витара не съм карал, но от бензинова определено върви повече. То е като да сравняваш Polo с Passat.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

OK 1 e Овча Купел 1, на булеварда, малко преди Кауфланд в ляво е автокъщата.

близо ти е, ако си решил да помогнеш

Коментар

Аз мисля да ходя в неделя да го гледам това и ако е читаво ще го взема.
                              Единственото му хубаво е цената, щото е с емблемата на Форд. Но читаво Терано до 7/8000лв. в Софийско няма, огледал съм ги повечето.
                              Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X