Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Много негативни мнения, но май ще купувам Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Много негативни мнения, но май ще купувам Паджеро

Здравейте.
    Хвърлил съм око на Mitsubishi Pajero 3.2DID и следващата седмица ще пътувам до Пловдив, за да го огледам и евентуално купя. Доста четох из форума за кусурите на модела /ГНП, хидроусилвател на спирачки и други/, но физиономията на джипката ми харесва. Харесва ми и като возия - пробвах една в Бургас, но не беше моята
    В конкретната кола много ме блазни, че е закупена от Балкан стар и километрите са реални. Молбата ми е да ми дадете информация какво да гледам преди покупката... Единтвеният ми контакт с високо проходими машини беше бифшият ми Ситроен С5 поради факта, че се повдигаше
    Джипката смятам да я ползвам за достигане на отдалечени плажове, хижи и хотелчета в планински села, да закарам баба ми и дядо ми до лозето... Джипа ми трябва също, за да мога да тръгна при всякакви лоши зимни условия през проходите на Стара Планина.

Всякакви съвети преди и след евентуалната покупка са добре дошли.

Р.С. Опитох да пусна линк към мобиле, но явно е забранено. Колата е дълга база, август 2005-та, пробег 134000кил. и много екстри...
    Последно редактирано от gogij; 08-07-11, 20:18.

От: Много негативни мнения, но май ще купувам Паджеро

"Много негативни мнения", защото се сравнява със старото Паджеро, където единственната електронна система е АБС-а.
    Тук всичко е ново - директна инжекция, микропроцесорно управление на горивния процес, системи за сигурност.
    Ааа, и няма рама.
    За сметка на това вървене и лукс. Всичките тия "негативни мнения" ги има по отношение на всеки нов модел. По обясними причини.
    Гледа се както се гледа при избор на 4x4. Според мен колата е добра.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      "Много негативни мнения", защото се сравнява със старото Паджеро, където единственната електронна система е АБС-а.
      И часовника на таблото...
      колкото по-просто- толкова по-добре
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Andro мерси, дано да случа на добър екзепляр.
        Смятам, че масата от собственици на автомобили пишат във форумите най-вече, когато имат проблеми с колата, сервиза или качеството на авточастите примерно.
        И за това негативните мнения преобладават.
        Може ли да ми обясниш как така няма рама Паджерото? Според мен рамата /магарето/ е съставна част на всеки автомобил.
        И също с това "Гледа се както се гледа при избор на 4x4" какво имаш предвид?
        Мисля да гледам автоматика работи, да проверя всички копчета /ел. стъкла, мигачи, фарове и други/ и евентуално да отворя капачката на маслото за налепи и дали духа. Приемам, че колата е на реални километри и не е удряна. Какво друго би следвала да огледам? Аз или подходящ сервиз.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 22-07-11, 13:39.

Коментар

Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D "Диамантеният властелин"

Здравей колега.Копирай по горното изречение и пусни в гоогле то.Ще попаднеш на статия в друг популярен БГ форум на почитателите на митсубиши.Там има доста отзиви за новите модели на Паджеро .
          Има доста разисквано за двигателите DI-D .
          И желая Успех!!!
          Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
          ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Здравейте колеги! Аз съм един от модераторите на популярния форум на Митсубиши, модерирам раздела за Паджеро. Аз самия карам втори джип от тази марка, първия беше 93г, 2.5TDI, дълга база, втория е 2001г, 2.8TDI, също дълга база. Джиповете с 3.2DiD двигателя имат само един често срещан дефект и той е с ГНП, която може да създаде проблем след 200 000 км, но не и по-рано. Като цяло колата е за препоръчване, защото е произведена в Япония (голямото Паджеро се прави само в Япония) и е много дуракоустойчива.

Коментар

Първоначално публикуван от gogij
              Andro мерси, дано да случа на добър екзепляр.
              Смятам, че масата от собственици на автомобили пишат във форумите най-вече, когато имат проблеми с колата, сервиза или качеството на авточастите примерно.
              И за това негативните мнения преобладават.
              Може ли да ми обясниш как така няма рама Паджерото? Според мен рамата /магарето/ е съставна част на всеки автомобил.
              И също с това "Гледа се както се гледа при избор на 4x4" какво имаш предвид?
              Мисля да гледам автоматика работи, да проверя всички копчета /ел. стъкла, мигачи, фарове и други/ и евентуално да отворя капачката на маслото за налепи и дали духа. Приемам, че колата е на реални километри и не е удряна. Какво друго би следвала да огледам? Аз или подходящ сервиз.
              Колега, след като ще купуваш 4х4 е добре да провериш дали работят режимите на задвижване (4х4)... Това е най-важното когато купуваш джип. Иначе си купуваш голяма лека кола, а до колко разбрах не това е целта ти.

Поздрави

Коментар

Колеги, взех джипа
                Вече изорах една нивичка и го пробвах на макадам. Почти всичко е перфектно - каран е от жена и никога off-road.
                Сега вече се насочвам към темите във форума за разходки в планините

Поздрави
                Прикачени файлове

Коментар

Честито, да ти служи дълго и вярно, да не закъсваш никога с него, и да ти носи само позитивни емоции!

Коментар

Първоначално публикуван от gogij Преглед на мнение
                    Почти всичко е перфектно - каран е от жена и никога off-road.
                    Сега вече се насочвам към темите във форума за разходки в планините
                    То, че не е каран offroad си му личи. Като го закараш в планината веднага ще забележиш разликата А пък това, че е каран от жена понякога си има и недостатъците. Добре, че не е от пенсионерка, дето го е взела да ходи за банички
                    Честито и много безаварийни!
                    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X