Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя е по-добра HONDA CR-V 2.0 D или MITSUBISHI OUTLANDER 2.0 DID производство 2007 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коя е по-добра HONDA CR-V 2.0 D или MITSUBISHI OUTLANDER 2.0 DID производство 2007 ?

Моля за вашите преки впечатления.

Honda CR-V 2.0 D или Мitsubishi Оutlander 2.0 D произведени 2007 година коя кола е по-добра?
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-06-11, 15:05.

От: Honda CR-V 2.0 D или Мitsubishi Оutlander 2.0 D произведени 2007 година

Която е служебна!

Сега сериозно.Ако имаш възможност,покарай и двете и сам ще си прецениш.
    Не си казал за какво ще се ползва основно.Като единственна кола ли?Като втора кола ли?Повече по-асвалт ли?
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Само за протокола.
      CRV 2.0 D няма. До '01 са 2.0 бензин, '02-'04 са 2.0 и 2.4 бензин, и след '04 са 2.0, 2.4 бензин и 2.2 CTDi дизел.
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

От: Коя е по-добра HONDA CR-V 2.0 D или MITSUBISHI OUTLANDER 2.0 DID производство 20

Ако ще избираш Аутлендър, помисли за 2.2 мотора на Пежо. Двулитровият е помпа-дюза на Фолксваген. Все пак кола 2007+ с такава технология е малко кофти. Двигателят на Пежо прави ядове с FAP(DPF) филтъра - трябва да се чисти често. Иначе, си е добър. Аутлендърът е заводски 7 местен, което има значение, ако го вземаш на фирма. Гледай състоянието, щото малко хора купуват кола за 50000 лева, за да ти я продадат на теб след 3 години за 20 хиляди. Бедна ти фантазията една кола на 3 години "като нова" на какви километри може да е .... По-вероятно е да нацелиш кола на 10 години от първи собственик на 100 хиляди, отколкото на 3 години и на 100 хиляди. За 10 години омръзва неминуемо, за 3 години най-вероятно причината за продажба е взето здраве на колицата или някакъв мръсен дефект. Върнати от лизинг като видя и бягам надалеч. Някои собственици като видят, че ЧСИ идва и думкат в резервоара стружки, захар, каквото намерят . Та мисълта ми е да се напънеш и да си вземеш нещо ново. Например, Киа Спортидж или нещо подобно. Таман излезли от гаранция коли са голям риск. Познавам хора в БГ с коли на по-малко от 50 хиляди реални под 5 години, ама те си ги карат и не си помислят да ги махат скоро. Знам и за 3 годишни парфюмирани бангии на по 200+ хиляди карани служебно и появяващи се при "реномирани" търговци на 80 хиляди.
        Vitara 2.0 V6
        Honda CRV (Gen 1)
        Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
        ВАЗ 2131

Коментар

Колега, колко еднакви теми мислиш да пуснеш???

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=121934
          Последно редактирано от silverfox; 20-06-11, 12:25.
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

От: Коя е по-добра HONDA CR-V 2.0 D или MITSUBISHI OUTLANDER 2.0 DID производство 20

която ти харесва повече , карай и виж, Състоянието в което се намират е от най-голямо значение , аз два пъти бях пред този избор и двата пъти избрах хонда, аутлендъра нещо не ме грабна но това е до усещане .Хондата може да е и бензин даже ако ще я взимаш карана е за предпочитане ,Ако е на фирма другата пък има ДДС , каквото ти хареса колега , ако си край ст загота мога да ти покажа црв 2007 и 2010г като първото е на 60 000км карана само от един човек, няма лоп няма троп
            Grand Vitara 2005g- за работа
            Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
            Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
              Ако ще избираш Аутлендър, помисли за 2.2 мотора на Пежо. Двулитровият е помпа-дюза на Фолксваген. Все пак кола 2007+ с такава технология е малко кофти. Двигателят на Пежо прави ядове с FAP(DPF) филтъра - трябва да се чисти често. Иначе, си е добър. Аутлендърът е заводски 7 местен, което има значение, ако го вземаш на фирма. Гледай състоянието, щото малко хора купуват кола за 50000 лева, за да ти я продадат на теб след 3 години за 20 хиляди. Бедна ти фантазията една кола на 3 години "като нова" на какви километри може да е .... По-вероятно е да нацелиш кола на 10 години от първи собственик на 100 хиляди, отколкото на 3 години и на 100 хиляди. За 10 години омръзва неминуемо, за 3 години най-вероятно причината за продажба е взето здраве на колицата или някакъв мръсен дефект. Върнати от лизинг като видя и бягам надалеч. Някои собственици като видят, че ЧСИ идва и думкат в резервоара стружки, захар, каквото намерят . Та мисълта ми е да се напънеш и да си вземеш нещо ново. Например, Киа Спортидж или нещо подобно. Таман излезли от гаранция коли са голям риск. Познавам хора в БГ с коли на по-малко от 50 хиляди реални под 5 години, ама те си ги карат и не си помислят да ги махат скоро. Знам и за 3 годишни парфюмирани бангии на по 200+ хиляди карани служебно и появяващи се при "реномирани" търговци на 80 хиляди.
              Eто една 7-годишна на 80 000 км. Не е от горните марки, но се продава!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ето ти едно читаво ревю http://www.autoreview.ru/archive/200..._gvitara_rav4/
                За мен по правилния избор е рав или витара. Витарата заради бавните, а рав-а защото е тойота .

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                  Ето ти едно читаво ревю http://www.autoreview.ru/archive/200..._gvitara_rav4/
                  За мен по правилния избор е рав или витара. Витарата заради бавните, а рав-а защото е тойота .
                  Тества ли са стария модел на Outlander-a.
                  Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X