Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпроси за L200
Свий
X
-
Въпроси за L200
Тагове: Няма
-
От: Въпроси за L200
За гумите се съмнявам да са този размер по каталог. Виж тук http://catalog.auto.ru/catalog/cars/...0/#l200-_k6_t_ дават ги 16-ки.
Колкото до екземпляра, там си трябва оглед.
УспехСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
-
Прав си за огледа ама ми е малко далечко,(от Врачанско съм) та за това първо събирам инфо, иначе човека твърди, че е перфектен, има хард топ, но само тези джанти,гуми ме притесняват, а и липсват капачките на главините....
Коментар
-
Честно казано не съм в час, та не го взимай като чиста монета, ама примерно паджерото II до 2000г го дават с 15-ки джанти, та може би да стават и за L200. Което може и да не е толкова лошо, че гумите ще са една идея по-евтини, и може да се вземат по-високи. Всъщност не виждам проблем в джантите, след като са сложени предполагам стават.
То всъщност това да му е проблема дет се вика.
Виж за оглед може да погледнеш тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=4739 Т.е. да помолиш ако някой има възможност да го погледне на първа ръка, че да имаш мнение от "независим" източник, различен от продавача. Стига някой да има мерак и възможност.
Още веднъж: успехСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
Коментар
-
Човека каза че е сменил джантите с гумите...пикапа е от Италия....
днес изникна друг въпрос, свързан с ей тоя красавец
Та, в едната обява пише 2004г, в другата 2005, в последствие, при тел. разговор човека каза че в английския талон пише 2001, но на коланите бил 2005, как може да е така, как може да се разбере годината на производство??
Ако е 2001 наистина, би трябвало да са сменени решетка, предна броня, стопове, поне на пръв поглед!!!???
Какво мислите по въпроса, дали са правени магарий?
Коментар
-
В Англия,практиката е такава:когато се внесе кола от Япония да се запише в анг.талон годината на вноса.Изискай Vin Code на автомобила,това е номера на рамата,и го дешифрирай,или напиши тука и ще стане ясно коя година е произведен.Масово търговците, завишават годината или мощността на автомобилите по обявите.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Колегата Огнян е прав. Процедурата в Англия е такава. Малко ме съмнява това да е джапанийс импорт. Ако VIN-а е 17 символа, ще разбереш годината, но ако е по-малко ше ти е трудно. Има още няколко начина. Не всички марки имат на всички стъкла г.на производство. На пластмасовите детаили също. Ако имаш в някой документ написана английската регистрация, мога да ти кажа годината. Ако имаш копие от английския талон, на първа страница (ако е импорт) би трябвало да пише декларирана г.на производство.
п.п. Като гледам снимките най-вероятно нещо те баламосват, т.е. това не изглежда да е джапанийс импорт.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Първоначално публикуван от didi c250 Преглед на мнениеЗначи вина е:
MMBJNK740YD032147
Ръчках по разни декодери в нета и ми излиза 2000г.
Коментар
-
Тц, октомври 1999-та последно.
Утре сме на оглед, ще видим какво ще излезе....да се надяваме да е читав екземпляр. Само тия 18" джанти ме притесняват, че са и малко трудни гумите...
Коментар
-
Ами честито, много безавариини, с кеф да си го въргаляш из калта(дано няма скрити лимонки).
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
Коментар
-
Джантие си ми харесват, евентулано за зимата ще търся 15 или 16-ки с гуми, щото с тия ми се струва, че няма да откъсне
Има дреболийки като спукани маншончета на накрайници, да знаете дали се продават отделно или....???
Също с каква грес се препоръчва да се гресират карета, шарнири и т.н.?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар