Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за L200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси за L200

Здравейте, търся и съм харесъл като модел Л200, чел съм общите мнения и теми за модела, питането ми е за конкретен екземпляр.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:79.6 КБ
ID:5933282 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6.jpg
Размер:87.4 КБ
ID:5933279 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Размер:94.3 КБ
ID:5933278 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:78.0 КБ
ID:5933281 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Размер:77.2 КБ
ID:5933283 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:66.3 КБ
ID:5933280

Гумите му са 15-ски и ми се виждат нисички, това оригинална джанта ли е на л200 или....??

А и какъв е предписания размер на гума а 15-ска за това животно?
    Благодаря!!
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 18-06-11, 07:25. Причина: линк към mobile.bg

От: Въпроси за L200

За гумите се съмнявам да са този размер по каталог. Виж тук http://catalog.auto.ru/catalog/cars/...0/#l200-_k6_t_ дават ги 16-ки.

Колкото до екземпляра, там си трябва оглед.

Успех
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Прав си за огледа ама ми е малко далечко,(от Врачанско съм) та за това първо събирам инфо, иначе човека твърди, че е перфектен, има хард топ, но само тези джанти,гуми ме притесняват, а и липсват капачките на главините....

Коментар

Честно казано не съм в час, та не го взимай като чиста монета, ама примерно паджерото II до 2000г го дават с 15-ки джанти, та може би да стават и за L200 . Което може и да не е толкова лошо, че гумите ще са една идея по-евтини, и може да се вземат по-високи. Всъщност не виждам проблем в джантите, след като са сложени предполагам стават.

То всъщност това да му е проблема дет се вика .

Виж за оглед може да погледнеш тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=4739 Т.е. да помолиш ако някой има възможност да го погледне на първа ръка, че да имаш мнение от "независим" източник, различен от продавача. Стига някой да има мерак и възможност.

Още веднъж: успех
        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.

Коментар

Нищо му няма на джантите,15-ки са си от завода,изглеждат ти малки,понеже явно е поповдиганата леко колицата...Иначе това ми изглежда добър екземпляр,има си и хардтоп...

Коментар

Човека каза че е сменил джантите с гумите...пикапа е от Италия....

днес изникна друг въпрос, свързан с ей тоя красавец
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2543099o.jpg
Размер:73.4 КБ
ID:5286493Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2543048o.jpg
Размер:128.6 КБ
ID:5286494Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2543091o.jpg
Размер:94.8 КБ
ID:5286495Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2543080o.jpg
Размер:95.2 КБ
ID:5286496Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2543074o.jpg
Размер:120.8 КБ
ID:5286497Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2543053o.jpg
Размер:139.4 КБ
ID:5286498

Та, в едната обява пише 2004г, в другата 2005, в последствие, при тел. разговор човека каза че в английския талон пише 2001, но на коланите бил 2005, как може да е така, как може да се разбере годината на производство??

Ако е 2001 наистина, би трябвало да са сменени решетка, предна броня, стопове, поне на пръв поглед!!!???

Какво мислите по въпроса, дали са правени магарий?

Коментар

В Англия,практиката е такава:когато се внесе кола от Япония да се запише в анг.талон годината на вноса.Изискай Vin Code на автомобила,това е номера на рамата,и го дешифрирай,или напиши тука и ще стане ясно коя година е произведен.Масово търговците, завишават годината или мощността на автомобилите по обявите.
              Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
              ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Колегата Огнян е прав. Процедурата в Англия е такава. Малко ме съмнява това да е джапанийс импорт. Ако VIN-а е 17 символа, ще разбереш годината, но ако е по-малко ше ти е трудно. Има още няколко начина. Не всички марки имат на всички стъкла г.на производство. На пластмасовите детаили също. Ако имаш в някой документ написана английската регистрация, мога да ти кажа годината. Ако имаш копие от английския талон, на първа страница (ако е импорт) би трябвало да пише декларирана г.на производство.

п.п. Като гледам снимките най-вероятно нещо те баламосват, т.е. това не изглежда да е джапанийс импорт.
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Значи вина е:

MMBJNK740YD032147

Ръчках по разни декодери в нета и ми излиза 2000г.

Явно англичанина го е тунинговал решетки,брони, джанти ала-бала....

Иначе на снимките е мн красив деа

Коментар

Първоначално публикуван от didi c250 Преглед на мнение
                    Значи вина е:

MMBJNK740YD032147

Ръчках по разни декодери в нета и ми излиза 2000г.
                    Тц, октомври 1999-та последно.

Коментар

Тц, октомври 1999-та последно.
                      Мерси за инфото, явно не съм уцелил верен ВИН декодер.

Утре сме на оглед, ще видим какво ще излезе....да се надяваме да е читав екземпляр. Само тия 18" джанти ме притесняват, че са и малко трудни гумите...

Коментар

Еми взехме го, двигателя работи много добре,меко...Може би ще почна да пиша по-често тук..

Коментар

За джантите...ако са ти големи може да измислим нещо, че аз си търся по-големки...Иначе честито и със здраве да си го караш.
                          Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Ами честито, много безавариини, с кеф да си го въргаляш из калта (дано няма скрити лимонки).

Коментар

Джантие си ми харесват, евентулано за зимата ще търся 15 или 16-ки с гуми, щото с тия ми се струва, че няма да откъсне

Има дреболийки като спукани маншончета на накрайници, да знаете дали се продават отделно или....???

Също с каква грес се препоръчва да се гресират карета, шарнири и т.н.?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X