Колеги може да е поредна тема но искам да попитам за инфо за видовете 4х4 предавания на повечето модели да кажем блокаж на задния диференциал блокаж на средния и на предния видове диференциали и системи за приплъзване конкретно ми харесват всичките. Виждал съм джипове да буксуват в снега и да изглеждат смешни на базата на коли с 4х4 конкретно визирам ауди а4 quattro
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Информация за марките
Свий
X
-
От: Информация за марките
Горе в дясно е бутона търсене, понякога помага.
Блокировки на диференциалите (видове и начин на работа)
Автомобили 4х4 за Off-road (FAQ)
Автомобили 4х4 за Off-road (FAQ) моля помогнете за допълване на темата!Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-05-11, 08:03.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
-
Колега нямам достъп до тази страница.
А може ли да предложите модели на които не върти само едно колело на моста като забуксува някъде. Четох за хонда цр в но не видях да има някаква система или блокажи на мостоветеПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-05-11, 13:01.
Коментар
-
Ето и една анкета http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%EC%E8+4%F54
п.п. невиждам защо да нямаш достъп до посочените по-горе теми. Виж може да не може да пишеш, наблягай на четене и ползвай търсачката за каквото се сетиш/хрумне, ще видиш, че има доста писано, а на повечето им е писнало да повтарят едно и също.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Първоначално публикуван от esso_ Преглед на мнение.......... Виждал съм джипове да буксуват в снега и да изглеждат смешни ...........
А най-много боксуват подготвени джипове с подходящи гуми и отлични водачи. Ако не вярваш, разгледай снимките от Варненското състезание...или някое друго..
Ако искаш някакъв смислен отговор, трябва поне да кажеш за какво ще го ползваш тоя джип и колко пари си си приготвил.
Ъъъ ...пиши от къде си. Помага.Последно редактирано от drukman; 23-05-11, 07:24.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
ами предимно за каране по асфалт. Просто искам машина с малко по висока проходимост от ауди куатро. Возил съм се в такова с ASR система и ми хареса това, че когато забоксува въртят всички колела. Бяхме стъпили на един сняг с лед отдолу и ми хареса поведението. въртяха 4 те колела докато някое не попадна на участък без лед и не ни издърпа. Засега са ми хванали окото Митцубиши паджеро пинин , ланд роувър фрилендър и хонда цр
Коментар
-
Първоначално публикуван от esso_ Преглед на мнениеами предимно за каране по асфалт. Просто искам машина с малко по висока проходимост от ауди куатро. Возил съм се в такова с ASR система и ми хареса това, че когато забоксува въртят всички колела. Бяхме стъпили на един сняг с лед отдолу и ми хареса поведението. въртяха 4 те колела докато някое не попадна на участък без лед и не ни издърпа. Засега са ми хванали окото Митцубиши паджеро пинин , ланд роувър фрилендър и хонда црСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Щом искаш да сменяш возилото - няма да е лошо и бюджет да споменеш, също така и от къде си.
Аз имам един паркетник kia sportage което поне на мен ми е перфектно за асфалт, а понякога и не само хасфалт... Стандартното задвижване се води предно, но реално погледнато компа постоянно следи поведението на колата и при нужда прехвърля въртящ момент и към задните, има си ESP, има си тракшън контрол, а въпросните системки не оставят само една гума да буксува докато другите си почиват. Бих казал, че на хлъзгаво ще потегля много по бързо с киата от колкото да речем с черока или друга джипка с блокажи, но без тези системи. Ако си нейде из София - може да намерим една леко разкаляна тревиста полянка и да видиш какво имам предвид. Поздрави.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар