Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщам се с молба за съвет за закупуване на 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обръщам се с молба за съвет за закупуване на 4х4

Работата ми е свързана с пътуване както в града така и извън градът. Често пътищата по местата където ходя са в трагично състояние, а вчера бях на едно място, където вече няма и път. Интересувам се каква кола да си взема, джип - бензинов, много е възможно в даден момент да му се сложи метанова уредба. Знам, че е глупаво но понякога ми плащат за разходка 15 лв. а да речем са на 150 км от софия. Сега съм с метан. Имам дете та вероятно трябва да е дълга база. Имам намерение да я покарам няколко годинки. Трябва да е здрава, да не забравя, че ходя доста и по чукарите предимно пеша, но напоследък все повече от пътя го минавам в колата. Бих искал препоръка за кола, която да работи, да не и слугувам, и най вече да има минимално електроника в нея, занимавам се с компютри и им нямам много доверие. Досега съм карал и все още карам audi 100 комби. Карам я безмилостно, но вече е на 20 г. има си проблеми дето изискват по сериозно отношение. А не ми се инвестира в подобни начинания. В квартала казват, че колкото и да не си обичат жените, не биха си ги дали точно на мен. Н е държа да е бърза, аз по магистрала карам с около 80. До варна стигам за 10 часа. Най - важното е да е здрава. Очаквам някакви съвети. И съм пълен лаик. Но миналия път си избрах сегашната кола оттук и останах много доволен.

От: Обръщам се с молба за съвет за закупуване на 4х4

бюджет?

Коментар

Вероятно ще е с кредит така че може да се разпрострем, не много разбира се. Втора употреба - основното и решаващо е здравина и не голям разход, все пак е и за работа.

Коментар

1. Kia Sportage
        2. Honda CR-V
        Втората има повече обем и като багажник и като място в купето. Щом си с дете мисля ще е по удобна. И 2-те са с минимален разход за "джип"...

П.С. Колега какво направи ти 150км да караш за 15 лв То само горивото не може да си платиш...

Коментар

Търси нещо такова. Това не се продава.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 009.jpg
Прегледи:15
Размер:258.0 КБ
ID:5278557

Коментар

Джокер. В мобилето се продава една почти същата, ако си решил да е киа, обаче е дизел като на Пенчо, а ти искаш метан....

Коментар

Аз метан ще си сложа, въпроса е тази дето е червената каква е? и друго искам да питам - noel, защо е сложил джип в кавички. А по въпроса за горивото и разстоянието - така стоят нещата всеки иска за без пари да е разходката, така че метана е неизбежен

Коментар

Първоначално публикуван от coyotebg Преглед на мнение
                тази дето е червената каква е?
                Същата като от подписа. Киа Спортидж.

Коментар

"джип" е в кавички защото тези возила особено хондата спадат към тъй-наречените паркетници. Хондата няма бавни скорости, но всички които имат хонди казват, че си е достатъчно проходима...
                  Така, че ако CR-V ти се вмести в бюджета, насочи се към нея. А ако имаш възможност виж 2-те коли на място, така ще добиеш най-точна представа за какво става въпрос...

Коментар

RAV4
                    Y61

Коментар

Старото СантаФе!
                      Както винаги всеки си хвали добичето!
                      Ама ти почети и не е лошо и да седнеш да пробваш различни варианти! Тук има хора които няма да откажат да им седнеш в колите!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Според мен КИА Соренто е по-добрия избор (по-голяма е - има повече обем и като багажник и като място в купето). Издържа много и не е със скъпа поддръжка. Разхода на бензин зависи от кубатурата на двигателя, но определено е повече от лека кола. По-скъпа е от спортидж-а, но пък за дълъг път и по асфалт е по-комфортна. Успех в търсенето!

Коментар

Ако си от Сф-то, звънкаш и ми идваш на гости да си клюкаме за "жипки".....
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Я уточни бюджета, че така както е тръгнало някои скоро и Cayenne ще предложи...
                            Между другото, ти маи си първия които търси джип, но иска да върви без пари(щом към метан си се ориентирал).
                            А джип и нисък разход е... Абе малко са колите с които може да се постигне това. Основно малките моделчета.

Всъщност ако не си много навит на джип, както си обяснил ситуацията. Бих ти предложил някои миниван. Хем ще имаш много пространство ако се наложи да носиш някакъв по обемен хардуер за ремонт. Хем разхода по-нисък. А от друга страна са по високи от лека кола. А за возене на семейството, той затова е направен...
                            Вчера като видях какво правеше комшията с минивана, останах да гледам. Това бордюри, чакъл, трева нищо не признава (WV sharan е неговия)
                            Последно редактирано от Glow; 18-05-11, 08:29.

Коментар

За мнение можеш да се обърнеш към Nikolai Georgiev (turbo d), той кара метанова фронтера и знам че е чного доволен, а и според мен за тези цели фронтерката ще е най-добрият избор.

П.П. дядо владо, може ли и аз да дойда да си клюкаме за джипки, че съм се хвърлил и аз в едни размисли за джипка?

Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X