Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Rav4 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota Rav4 2005

Здравейте, предстои ми да направя един бартер за Toyota Rav4 2005 година с 1.8 бензинов мотор.. Добре изглежда салона, но не съм запознат с джиповете изобщо.. Моля ако някой има впечатления от този модел да пише тук.. Благодаря!

От: Toyota Rav4 2005

Здравей колега,карал съм РАВ-4 2005 но с 2.0 бензин,дори не съм чувал,че има такива с 1.8 двигател но и не съм запознат с цялата гама двигатели на Тойота.Та на въпроса стори ми се здрава машинка като за СУВ (РАВ–4 не е джип),но впечатленията ми са само по асвалт и то за 3500 километра,толкова я карах.Иначе върви прилично,разход на дълъг път по магистрала с яко газ 10-11/100 км.цени на части незнам.

Коментар

Грешката е моя, двигателя е 2.0vvti бензинов. Интересува ме дали прави проблеми с двигателя и ходовата част главно.. Мерси за отговора..

Коментар

Първоначално публикуван от Desislavd Преглед на мнение
        Грешката е моя, двигателя е 2.0vvti бензинов. Интересува ме дали прави проблеми с двигателя и ходовата част главно.. Мерси за отговора..
        Знам,че този двигател на Тойота е здрав и икономичен,като ти казвам разход 10-11/100 това беше с много гонка особенно по магистралите на Германия над 160 км.ч. ама и с техния бензин, за ходовата част незнам ни хлопаше ни тропаше.

Коментар

Много читава количка, не е джип, кола е. Няма типични проблеми Гледайте я да е здрава, защото колкото и да са здрави и те си имат живот някакъв.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

много здрава кола но с 4х4 за много лека употреба
            Grand Vitra ddis 2008
            SEAT Althea XL tsi 2010
            Mitsubishi Canter

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X