Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за джип

Здравейте искам малко съвет кой джип да си взема.
    За сега съм се спрял на тези.

Suzuki Grand Vitarа 1.9 Дизел- дизел 2006-2008,но се съмнявам дали двигателя е добър
    Toyota RAV 4-2003 Дизел
    Mercedes-Benz ML 270 2.7CDI- 2001 Дизел година, но ако някой може да ми каже много ли са скъпи частите и подръжката на този модел знам само че гори много.
    Honda CR-V 2.0i - Бензин 2004 година
    Mitsubishi Outlander 2.4-16v Бензин-2004 година
    Nissan X-Trail -
    Дизел 2004 година

Та това са джиповете между които се колебая, много ми се ще да взема мерцедеса, но ме е страх да не е много скъпа поддръжката въпреки че е стар, а иначе джип ми трябва главно за асфалт, от време на време по някой черен път като ходя за риба и да няма проблеми върху сняг, но говоря за малко сняг не да минава през преспите, но смятам че всички тук ми покриват изискванията затова ми трябва чуждо мнение и главно си падам по Дизелови двигатели.
    Последно редактирано от bgmania; 23-04-11, 17:36.

От: Помощ за джип

Според мен си вземи Хонда-ЦР-В!
    Ако се спреш на нея в тази тема:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=89336 ,има писано точно за 2.0i .Успех!
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

+1 Honda CRV

Коментар

А защо ЦРВ-то е по-добро и от мерцедеса и от новото сузуки и от x-треила който доколкото четох доста го хвалят.

Коментар

Първоначално публикуван от bgmania Преглед на мнение
          А защо ЦРВ-то е по-добро и от мерцедеса и от новото сузуки и от x-треила който доколкото четох доста го хвалят.
          Не казвам,че е по-добро от другите но,като прочетох за какво си търсите автомоил,предложих ЦР-В,защото това от клиповете вече
          пет години,се ползва за тези неща които си написал, и няма никакви проблеми .На дълъг път гори 8л на 100.км.-бензин!
          На газ гори 11 на 100.км!
          Миро

Коментар

А някой да знае на този мерцедес поддръжката и частите колко са скъпи, просто ми го предлагат евтино затова питам толкова за него.
            Последно редактирано от bgmania; 24-04-11, 01:31.

Коментар

Евтиното винаги излиза скъпо ,нали се сещаш.

Коментар

Марцедеса само горивото като му плащаш, не ти трябва да плащаш за поддръжка. А пък ако се строши...
                Хондата е с най-нисия разход (бензин) за такъв автомобил. Много е здрава. И отговаря на 95% на това което ти трябва... X-Treila малко ми грознее Иначе не е лош...

Коментар

Благодаря, по принцип искам дизел, ако джипа е хубав не отказвам бензин. Само последно колко гори градско хондата и на новото Suzuki Grand Vitara дизела 1.9 как е като цяло, казаха ми че двигателя бил зле.

Коментар

На бензин хондата гори 10-11 на 100.км на газ 13 на 100.км.
                    За сузукито само съм чувал за разхода,но нека някой който е карал повече да каже.
                    Миро

Коментар

от тези които си изброил само сузуки има бързи-бавни ,всички останали нестават за по тежки ситуации.Витарата има Рено двигател/F9Q/и е наи използвания двигател -форд,опел ,рено,мерцедес-вито....от 1992г е в производство.Карам втора година Витарата ,взех я нова и за 37000км само проблем с ЕСП-то но е в гаранция и ми слагат ново .Разход под 8,5 още не съм виждал но и не карам нормално...Проблема на колата е дпф-филтъра ,след премахването му всичо сед оправя,разхода пада с литър и конете не са 129 а 136
                      Grand Vitra ddis 2008
                      SEAT Althea XL tsi 2010
                      Mitsubishi Canter

Коментар

витарата е по за офроад ,има бързи-бавни и тракшън контрола се се справя в почти всички случаи.Двигателя е F9Q на рено и е от 1992г в производзтво ,Аз я карам втора година и само ЕСП смених но в гаранцията и е чист късмет втора смяна в Гръцко.Разхода е 8,5-10 зависи как караш,Като се махне филтъра разхода пада и колата става друга
                        Grand Vitra ddis 2008
                        SEAT Althea XL tsi 2010
                        Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                          На бензин хондата гори 10-11 на 100.км на газ 13 на 100.км.
                          Извънградско 8 (бензин)...

Коментар

Ако искаш да е Мерцедес МЛ, търси си 4000 кубика дизел V8 или 3,2 бензин и го газифицираш.
                            Точна тоя 2,7 СДИ е проблемен и поддръжката е убийствена - затова е и евтин.
                            Аз бих взел Хондата.
                            ________________________________________________________________________________________
                            Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                            HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Абе Мерцедеса си е Мерцедес .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X