Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За един джип Сузуки Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За един джип Сузуки Самурай

..... *****///...... ето го джипа, дано даспестя с тази тема, пари нерви и време на бъдещия купувач, та отидох на място да видя за какво става на въпрос, по тела купувача каза джипа е просто перфектен, да ама НЕ. джипа е яко обръщан, такива, заварки, такова чудо, досега не бях виждал, целия е изгнил, ама целия, твърдия таван е няква измислена самоделка от стъклопласт, лепена с тиксо, гумите са галоши, викам си така и такасам се разкарал нека си направя кефа да го покарам трагвам наложимисе да спра по рязко едва не саборих една уграда, указа се че само едното ляво колело спира, викам на продавача човеко това ако е перфектен джип здраве му кажи тои е на края на песента, и това не е всичко накрая реших да проверя маслото на двигателя оказа се че е пресечено, и продавача ама сега го виждам, просто му казах човече джипа ти е пална развалина и парите които му тарсиш са прекалено много, ще разкараш някои от 300км да го гледат, и след огледа му ще си навлечеш проблеми-просто не си никак коректен, дано да помогна на бъдещия купувач с този пост
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-03-11, 13:22. Причина: Линк mobile.bg

От: за един джип сузуки самураи

Преди два дена го видях в мобилето,единствено ми се наби на очи неправилното окачване.
    ... информацията влиза в главата му и отчаяно търси мозъка ...

Коментар

Колега като се замисля само_окачването май е направено като хорта, ама там където са правени заварки всичко е яко прогнило и има вероятност при по-силен напън да се скъсат държачите на пружините. Абе пълна пародия е този джип.
      Последно редактирано от CarTest™; 11-03-11, 13:49. Причина: Правопис

Коментар

Абе момчета вий какво искате за тез пари МиГ29 ли?Ами няма.Имаше един наистина перфектен самец на събора в Ст.Загора.......ама човекът каза че му е излезнал около 25хил.евро.Който беше там видя за какво иде реч.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          Абе момчета вий какво искате за тез пари МиГ29 ли?Ами няма.Имаше един наистина перфектен самец на събора в Ст.Загора.......ама човекът каза че му е излезнал около 25хил.евро.Който беше там видя за какво иде реч.
          Колега за червения ли говориш?
          Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
          Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
          "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Re: за един джип сузуки самураи

Лятото за 3000 лв взех сравнително добър самурай, без ръждички и с дребни забележки, произведен 1990 година. Обаче като си сметна в последствие дребните неща за дооправяне, както и глезотиите които слагам отиде доста нагоре. За да стигна да 3000 който го взех първо бях похарчил към 200-300 лв за гориво и телефони да обикалям да гледам, освен това нямаше нито преглед нито гражданска. Та значии 300 търсене + 3000 лв самурая + 100 лв прехвърляне + 2 пъти ходене до ПД още 100 лв (единят път като го взех и после ходих да го прехвърля), + 35 преглед + 130 гражданска + 100 лв регистрация КАТ + едни читави гуми 350 лв. Та в крайна сметка на първо четене се върза 4100 горе долу. Отделно смяната на масла, и други по дребни такива. Доста време обикалях и гледах какви ли не самураи, но вида им на живо бе меко казано плашещ, аз търсих 3-4 месеца преди да го взема. Просто читава машина не е лесно да се намери. Сега в момента съм му добавил разни глезотии, бензинова печка, като кожени подгревни седалки, биксенонови фарове, наложи ми се смяна на скоростите заради синхронизатор, както и доста други дребни работи, а също и много личен труд и в момента цената със сигурност ми е доста над 5000, цена която едва ли бих му взел, но аз и не бих се разделил с него.

От всички глупости който изписах исках да кажа, че читав самурай трудно може да се намери, особено евтин. И може би е много по добре при покупка да се дадат малко повече пари но да се вземе гледан самурай от някого, защтото забележките макар и дребни както и доработките като се направи сметката накрая винаги идват повече отколкото ако се вземе направен от някого.
            Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
            http://www.facebook.com/JeepBG
            LZ1GGC

Коментар

Аде по-полека за 25 евра само талона трябва да е на самурая.

п.п. Да не е с инкрустирани диамантени джанти
              088455338две
              "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
              Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от zaks_1984 Преглед на мнение
                ..... *****///...... ето го джипа, дано даспестя с тази тема, пари нерви и време на бъдещия купувач, та отидох на място да видя за какво става на въпрос, по тела купувача каза джипа е просто перфектен, да ама НЕ. джипа е яко обръщан, такива, заварки, такова чудо, досега не бях виждал, целия е изгнил, ама целия, твърдия таван е няква измислена самоделка от стъклопласт, лепена с тиксо, гумите са галоши, викам си така и такасам се разкарал нека си направя кефа да го покарам трагвам наложимисе да спра по рязко едва не саборих една уграда, указа се че само едното ляво колело спира, викам на продавача човеко това ако е перфектен джип здраве му кажи тои е на края на песента, и това не е всичко накрая реших да проверя маслото на двигателя оказа се че е пресечено, и продавача ама сега го виждам, просто му казах човече джипа ти е пална развалина и парите които му тарсиш са прекалено много, ще разкараш някои от 300км да го гледат, и след огледа му ще си навлечеш проблеми-просто не си никак коректен, дано да помогна на бъдещия купувач с този пост

Да опитаме поне, малко по-грамотно да пишем.......

ПП: Извинявам се, за спама.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-03-11, 13:23. Причина: Линк mobile.bg
                Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                Honda CB 919 Hornet
                0898849413-Светльо
                Кръвна Група: 0+

Коментар

Ще прощаваш за коментара, ама поне на кирилица пише човека.

Коментар

Първоначално публикуван от mradulov Преглед на мнение
                    Ще прощаваш за коментара, ама поне на кирилица пише човека.
                    Писането на кирилица е задължително, в този Форум.
                    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                    Honda CB 919 Hornet
                    0898849413-Светльо
                    Кръвна Група: 0+

Коментар

Привет, 3000лв. за Самурай определено не са много,нито един от моите не се е спрял до тази цена, мисалта ми е че най трудно се поправят ,поправяните нешта-окачването. Явно собсвеникът е имал у меракът да се хване да го прави на пружини, което си е страшно много труд,който като човеко-часове и вложени материали може да надхвърли сумата за която е обевен.
                      ... информацията влиза в главата му и отчаяно търси мозъка ...

Коментар

[QUOTE=Jivko;1470757]Аде по-полека за 25 евра само талона трябва да е на самурая.

И купето
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

[QUOTE=jaxan;1471162]
                          Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                          Аде по-полека за 25 евра само талона трябва да е на самурая.

И купето
                          Няма шанс това Самурайче да струва тези пари

Коментар

Re: за един джип сузуки самураи

Утре ще ви кача снимки на може би най-запазения Самурай който е на пазара в момента.На мой приятел е,още не е регистриран.Не бързайте с въпроси до като не го видите.Цената е около 4000лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X