Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за JEEP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпроси за JEEP

Евала Мъжкар-р-р-р-р !
    Въпроса опира не до мъжество а до първите 7 годинки и елементарно уважение към хората, които са отделили от времето си за да помогнат на теб незнаещият, никой не е длъжен да ти помага с каквото и да било !
    JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
    JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
    JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
    JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Мисля че бях пределно ясен - ако автора на поста, който ми беше най-полезен от цялата информация в този форум се чувства недооценен от мен, или е разстроен защото не съм му изпратил благодарствено писмо и картичка за Великден, нека си каже, ще му се извиня. Освен ако някой не говори от негово име, тогава се оправяйте който както си знае, ако искате и по двойки.

Коментар

Колега Tocata,
        Нямам каквито и да било претенции към Вас. Каквото можах да кажа по темата го казах. Дано съм бил полезен. Смятам, че да се продължава с размяната на реплики с подобен тон не е в полза на никого. Това най-много да донесе някоя и друга червена точка към рейтинга на участниците тук. А иначе, под
        едно благодаря
        колегите най-вероятно имаха предвид системата за оценяване и репутация във форума и възможността да се добавят положителни или отрицателни вотове към рейтинга на всеки от нас. Но след така разменените реплики смятам, че това вече ще е неуместно, а и вероятно в противоречие с правилата за оценяване. Може би, вместо да се заяждаме ще е по-добре да си припомним нещо, вече казано от Венци в тази връзка
        Разберете, съкровище е възможността да разговаряме и контактуваме с уникални хора. Интелекта в днешни дни е рядкост. Направете всичко за да запазим обществото което сме създали и разберете нуждата от усилия за неговото поддържане.
        С което разбира се не определям себе си като "уникален"
        Поздрави на всички!
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X