Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно Витара

Здравейте имам едно питане и много ще се радвам ако получа точни отговори без излишни глупости и надявам се да пишат само хора с личен опит а не подочули и подразбрали от съседа. Та да се върнем на въпроса обмислям да си купя Витара къса база кабрио и искам съвет. Гледам че на повечето са им сложили газови на това много не съм фен предпочитам да карам на каквото си е измислена колата. Интересува ме тази джипка ориентировачно какъв разход дава, чести проблеми някакви, обслужването какви пари излиза горе доло, общо взето изкажете мнение как се даржи на пътя аз искам да я ползвам лятото да си карам сърфа до плажа и мисля да си я наточа като за асфалт нема да ходя да скачам в планината с нея. Мерси предварително за отговорите поздрави на всички.

От: Въпрос относно Витара

Колега първо кажи за какво главно ще ползваш Витарата за да имаш правилния отговор.Обоснови се по асвалт ли ще се кара,градско или на дълго,за офф ли ще се ползва? Разхода ще ти е към 10 градско и 7.5-8 на дълго и пак зависи как ще я караш.
    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Нали е писало момчето??!! Не четеш ли?
      --------------------------------------------------
      [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
      [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Шиваров Преглед на мнение
        Нали е писало момчето??!! Не четеш ли?
        Покажи ми каде е писало момчето за какво ще се ползва?

Коментар

Колега в мен е вината прав си Видях каде е писъл извинявам се.

Коментар

Колега мисля че си избрал добър джип за това което ти трябва.Предницата е с независимо окачване което означава че неможе да се очаква голям ход на предницата ,но на теб не ти трябва ход а неависимото окачване подобрява стабилността на автомобила в/у пътното платно.За разхода както ти казах на по-горния пост е от порядака на 7.5-8бензин на 100км.на дълго а околко 10 градско което мисля че е колкото една лека кола.Частите не са скъпи и има доста части втора употреба.Това е от мен ако те интерсува нещо конкретно пиши ако мога ще отговарям.Поздрави!!!

Коментар

Привет колега, Витарата е готина машинка дуракоустойчева търпи много промени без особенни капризи. За разхода зависи при мен от 8-9 до 29/100.На моята и сложих газ но не го препоръчвам, лично мнение.За частите....ми зависи какво ще се счупи.
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

с витара ловувам от 3 години!! само едно каре съм сменял!! за дълго обаче си е мъчение! максимална скорост 120 като всичко почва да тресе и бучи и доста тясно

Коментар

Имам я от 2008 г.- къса база, 1,6 ми. Перфектна като двигател и ходова част. Разход - бензин 7 извънградско, 10-11 в града; газ 9-12. Внимавай за ламарините, обикновено имат много ръжда. Поддръжка сравнително проста и не много скъпа. Преди да купиш изпробвай на асфалт- 140-150 км/час за да провериш за шум по скоростна, диф и т.н. Пробвай и хъбове и 4х4.

Коментар

Първоначално публикуван от kaloyan_bg Преглед на мнение
                    с витара ловувам от 3 години!! само едно каре съм сменял!! за дълго обаче си е мъчение! максимална скорост 120 като всичко почва да тресе и бучи и доста тясно
                    Колега по-принцип това не е лека кола за високи скорости така че мисля че е нормално над 120 да става непоносимо.Моята е дълга база и да ти кажа ползвам си я постоянно и на дълго и при скорост 100/110 си е идеално като за ДЖИП(пак казвам конфорт като лека кола няма как да има)

Коментар

Съгласен съм с теб колега!! Просто си казвам мнението и ако мога да бъда полезен! Аз от мойта съм много доволен като цяло! Здрава, евтина за потрдъжка тясно , но пЪк пълно щастие няма. ))

Коментар

Витарата ще ти върши добра работа за твоята идея за ползване. Лятото е голям кеф с кабрио! Аз обаче съм с твърд (пластмасов) покрив и лятото свалям само задната част - да не ми пече на главата слънцето - помисли за този вариянт - да е кабрио,но не с брезент. При изключени хъбове(ако са ръчни,което ти препоръчвам!) си с кола само на задно предаване - харчи колкото всяка такава на съответните години. 1,6 мотора е здрав,лесен за поддръжка и достатъчен като мощност за нейните кила.Ламарините ръждясват - огледай добре,особено задните калници. Успех в избора и не забравяй,че много скоро след като я вземеш ще питаш за лифт,кални гуми и разни такива неща, затова гледай да е със здрава раздатка! Във форума ще получиш много правилни отговори - просто чети и после (ако нещо не е ясно) питай!
                        Б. Бонев
                        0осем88две6шест71три

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X