Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ при избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за помощ при избор на джип

Пичове регистрирах се тука за да получа информация за това какъв джип да си купя.
    С няколко думи като жлезеш в мобилето и дадеш максимална цена за джипка 4000 лева излизат доста. Коя от тях обаче ще ми е най полезна.
    Та за какво ще я ползвам е другия въпрос който някой ще попита. Само за лов и риболов и нищо повече. Не ме бърка дали е дизел бензин, с ляв или десен волан. Аз няма да го карам всеки ден. Та ми писна да ходя за риба с колата, някой ако е ходил на язовир Александър Стамболииски преди тракащия мост има така едни отбивки към язовира, доста така стръмни и като завали няма излизане с лек автомибил. За лов ами досега сме ходили с газ 69, уаз, фероза, Нива. тези проблеми нямат там.
    Все пак ми се ще да си избера нещо което да събира повече багаж и да си е по проходимо И колкото може по малко да се троши да не е Land rover Freelander . И разбира се поне блокажи да има.
    И така благодаря ви предварително. Всеки съвет ще ми е от полза.

От: Моля за помощ при избор на джип

Хм , за тея пари по-добре гледай екземпляра дето ще купиш в какво състояние е. Блокажи , ами те малко са такива с фабрични блокажи. И как и да въртиш и сучеш ще ти трябвата приблизително още толкова парички за регистрация, гуми, евентуално ремонти някакви (а такива най-вероятно ще има)

Ако нямаш бързане, харесай си нещо по-конкретно или няколко такива (сведи бройката като видове до 2-3, че инак голяма каша ще ти стане) и се разрови с търсачката. Има теми и за цени на части на различните марки, за разход гориво, различните задвижвания и т.н.

Тея дето са по-така в час с нещата им е писнало да пишат едно и също и да трябва да обръщат конкретно внимание на всеки новодошъл желаещ да му помогнат в избора на нещо дето и той самия не е сигурен за какво, къде и как ще ползва.
    Та сведи нещата до минимум, прегледай с търсачката за конкретни въпроси, и ако не успееш да намериш отговор - питай
    Успех
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Както казва колегата, този въпрос е отговарян хиляди пъти в този раздел. Ако наистина имате желание да получите информация ще трябва да почетете.
      Понеже използвате термини като "блокажи да има", ще е полезно първо да хвърлите едно око тук.
      След което можете да поразгледате в текущия раздел дискусиите подобни на вашата.
      В раздел купува/продава също има доста интересни предложения за подготвени машини.

Успех в избора.
      Зима иде

Коментар

Колега ти на какво си се спрял? За това за което ще ползваш джипа всеки става въпрос на избор марка-модел.Успех в покупката и гледай да няма мн. ядено от червей!
        Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
        Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
        "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X