Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кола 4х4 за втори автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кола 4х4 за втори автомобил

Здравейте. Права си аз едни сметки и ако станат съм намислил да си взема втора кола 4х4, защото голфи ще е нисък и няма да може да се кара.
    Бюджета ще е около 1500лв, може и малко повече.
    За сега съм се спрял на тези.1
    1.Голф 2 синхро.
    2. Ауди 80 куатро.
    3. Някакво субару.
    4.Опел вектра 4х4.
    5.Хонда шътъл.
    6.Субаро джъсти.
    Изискванията са да е лесна и ефтина за поддръжка, нисък разход на гориво. Ще се използва за ежедневна кола и да си ходя до вилата. Не ми трябва нещо супер проходимо.
    Може и да я повдигна малко.
    За сега съм на ясно с куатрото и синхрото и клоня към тях.
    Моля за мнения за тях иза другите ми избранници.

От: Кола 4х4 за втори автомобил

За мен голф 2 синхро е наи добре ималсам и ауди куатро и голф синхро Голфа е наи добре и наи ефтини части има разхода задалжително ще е по нисък от аудито.Имам нещо предвид за голф 2 синхро с гас Колата е в Бургас познавам собственика и които ваопще нея кара

0877570315 Кирил Георгиев Sky Ice_Boy_84
    Най ми е хубаво да ми е хубаво като ми е хубаво ми е наи хубаво:lol::lol:
    Кирил Георгиев 0877570315

Коментар

Общо взето субаруто е добро но частите са му скъпи затова както Ice_boy_84 и аз съм за голф 2 синхро.

Коментар

Пред горе долу същата дилема съм исправен и аз,само чакам да си продам мотора.За мен също ще бъде много интересно да прочета мненията ви по темата,за тези марки автомобили

Коментар

Ако искаш помисли за toyota tercel мисля че,е по добра от изброените марки но ще трябва работа каквото и да намериш за тези пари.

Коментар

можеш да добавиш FIAT PANDA 4x4 и Citroen Ax 1.4 4x4

Коментар

Аз бих избрал завижване с тосен, както и направих между впрочем.
              Ауди 80
              VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Вектра не те съветвам...то не съм и виждал такава с работещо 4х4. Синхрото е много здраво, но за тия пари читаво няма да намериш.
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Голф 2 Синхрото е вече мое, ако някой го изка почти го подарявам.
                  Най ми е хубаво да ми е хубаво като ми е хубаво ми е наи хубаво:lol::lol:
                  Кирил Георгиев 0877570315

Коментар

Изискванията са да е лесна и ефтина за поддръжка, нисък разход на гориво. Ще се използва за ежедневна кола и да си ходя до вилата. Не ми трябва нещо супер проходимо
                    можеш да добавиш FIAT PANDA 4x4
                    Подкрепям! Преди години имах такава 1000 кубика. Бях я купил за втора кола, за лов и риболов. Малко гори, лесно се паркира, лека и с къса база - учудващо проходима. Не може да се мери с големите джипове по комфорт и екстри, но съм печелил няколко баса с нея. Много опростена без междуосев диф, трябват четири еднакви гуми. Кусура й е, че лоста за включване на двойното, един бастун, отдолу му се виждат щангите и като се набие със сняг и киша и замръзне - не можеш да включиш нито да изключиш, не се движи лоста.
                    Успех в търсенето.
                    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Ice_Boy_84 Преглед на мнение
                      Голф 2 Синхрото е вече мое, ако някой го изка почти го подарявам.
                      Колко е опаковката на подаръка ?
                      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X