здравеите колеги имам два автомобила и се ЧудЯ кои даси оставЯ за оффроад и лов нисан терано 1 или сузуки витара? даите компетентно мнение и двата са повдигани тераното е по високо далга база дизел а витарата само бензин?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой джип да си оставя!
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: джип
Аз съм за Тераното. Даже това беше първото което търсих, но не намерих читаво за парите дето ги бях отделил тогава.
За Нисанския 2.7 мотор има много неща изписани във форума със основните проблеми - умни дюзи, датчици и т.н. Но като цяло колегите са много доволни от него - сравнително безавариен. Отделно Тераното е по-голямо и ще има къде да качиш кучетата. Те и във Витарката ще ги натъпчеш, ама
Витарките също не са лоши. Обслужването и поддръжката им са евтини в сравнени с другите джипари. Ама мнооо тясна бе! А ако е с по-малките 1,6 мотори като и сложиш едни гуми каквито ще ти трябват за лов става тромава, ама няма да ходиш на скоростни състезания.
В крайна сметка как така ги имаш и двете и незнаеш коя да си оставиш? Нали са твои - трябва да си ги карал все пак ???Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited
-
Това е дилема, имам ги и двете мислЯ да си остава Витарата Че по-малка и по-проходима онзи ден се вкарах меЖду дЪрвета и одрах Тераното
по -дЪлго е.
БлагодарЯ за мнението, нека и другите да драсНат по едно мнение. Благодара предварително на всиЧки.
Коментар
-
Здравей колега!Аз бих попитал какво имаш предвид като кажеш офф-роуд?В гора където има горски път или някой трудно достъпен терен в който пътя ти трябва да си го прокарваш?Ако е второто по-добре е да помислиш за нещо с "цял" преден мост!От опит ти го казвам!Останалото е въпрос на избор!Успех!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар