Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara, Sportage или Tuscon

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Vitara, Sportage или Tuscon

Пред избор съм за нова кола.
    Единия вариант е паркетник - нещо след 2006, до макс 100,000 км, да не е повече от 20к лв. Изглежда за тези пари ще е 2,0 безнин.

За сега съм харесал тези трите, като ако е Vitarа ще е дълга база - багажника ми е важен.

Идеята е за основна кола - асфалт, но ходя доста на риба (мегана който карам сега съм го научил на офроуд поради тая причина ), и на лов почвам та затова ще се налага лек офф - сухи черни пътища (за кал - уаза).

В момента Миркат имат една GV 2,0 автоматик 2006. Не можах да намеря много менения за тоя двигател с 4-степенния автомат дето му слагат. Има вариант и за едно Тусонче 2008 2,0 на 70к км.

Интересува ме общо мнение за тези три модела - комфорт, надежност, практичност (багаж), разход на гориво, части, поддръжка.
    Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

От: Grand Vitara, Sportage или Tuscon

За 20К +до 100 000км + лек а-л + малко офф= Субару( Аутбек / Форестър)

Коментар

Здравейте, за около 20 000лв. има на пазара Гранд Витара от последните по спецификация тя е с вградено шаси в купето, има бързи и бавни, брат ми е с такава 2.0 140к.с. разход около 13-14газ в града. с отлична проходимост за лек офроад, докато аз сам с паркетник ЦР-В.

Коментар

от трите нито едно, насочи се към нещо друго ако ще е гранд витара да е 2005г. или хонда, субару нисан хтрайл рав4 мазда трибют .Туксона е с проблеми в двиг.(санта фе то е в пъти по- добре), киата .......... карах на един приятел , вземи качи се и после на една хонда црв или рав 4 и ще видиш разликата, гранд витарата няма проблеми но нещо много е спъната имам 2005 г една у дома и с двигател 1.6 върви колкото новата която е 2.0 и 140к.с . нещо са я сбъркали скоростната кутия там но за дефекти никой доесга не е споменал.Качи се и покарай нещо друго а за тези пари определен има какво .... Успех
        Grand Vitara 2005g- за работа
        Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
        Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Всякакси се опитвате да ме откажете от джипка.

И аз бих предпочел Аутбек, но просто са на доста високи цени при годините и километрите, които търся.

Хондите също са на по-високи цени....

Ще търся

UaZ 469B

Коментар

Това погледна ли?
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Доообре , де! Това ,според мен ,е много интересна оферта , а все още няма коментар ?! Сега е времето , ако на някой му излезе късмета като продавач или купувач ,да сподели....за да се успокоя ,че нищо добро не се губи ..!

Коментар

Някой виждал ли е това на живо, след като се заговорихме за Субару:
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 16-01-11, 11:37. Причина: Линк към mobie bg.

UaZ 469B

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  Това погледна ли?
                  Какво да погледне,нищо не се вижда!
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнение
                    от трите нито едно, насочи се към нещо друго ако ще е гранд витара да е 2005г. или хонда, субару нисан хтрайл рав4 мазда трибют .Туксона е с проблеми в двиг.(санта фе то е в пъти по- добре), киата .......... карах на един приятел , вземи качи се и после на една хонда црв или рав 4 и ще видиш разликата, гранд витарата няма проблеми но нещо много е спъната имам 2005 г една у дома и с двигател 1.6 върви колкото новата която е 2.0 и 140к.с . нещо са я сбъркали скоростната кутия там но за дефекти никой доесга не е споменал.Качи се и покарай нещо друго а за тези пари определен има какво .... Успех
                    Колега Вие колко Тусон-а счупихте, щото аз един не можах да счупя за 130 000км. И как така ВМ мотор 2.0 който е на Тусона е зле според Вас- а същия мотор само че разпилен до 2,2 който се слага на Санта ФЕ вече е ОК. Не споря че Хонда е супер за СУВ, но не бива да се пренебрегва факта че единствено Сузуки има бавни.А и е доказано 4x4. Докато за 4x4 на Хонда...............................................колко беше 90/10 ....................
                    GW Steed5

Коментар

Re: Grand Vitara, Sportage или Tuscon

просто имам приятел в сервиза на индкомерс . пък всеки гледа от собсвената си камбанария, това че сменят цели двигатели заради проблем не значи че всеки тусон е със сменен двигател , имаше описани случаи и в някакъв сайт , казвам тъй като модела го гледах сериозно преди две години с цел закупуване . А за 4х4 си прав на хондата е доста по слабо от на сузукито което също го имам но моето 2005г. и съм доволен но за мен следващият модел не е наред, сбъркани скорости имам предвид не ускорява като умрял кон е , автоматика е труп по мудно нещо не бях карал а е 140к.с. друса много , но дизайна му е супер и когато излезе преди 5години само липсата на ддс ме спря тогава да купя (купих корова версо която ве4е е сменена с новото црв). А за сантафето съм чувал само хубави работи и на мен ми харесва ,но нямаха промоция за новото пък и 200к.с. са ми много тъй като карам само градско . Всичко е късмет дето се вика на каквото случиш, един приятел си купи преди време китайски джип чисто нов като го видя и се влюби , колкото и да го разубеждавах го взе , мина около 70-80х.км без никакъв проблем машината се представи добре и на краш теста ( направо я смаза летя от един мост) сега си купи пак нов но не китайски джип и през 3-4 месеца нещо му става .китайчето си беше добре особенно за оффроуд с бързи бавни блокаж и т.н.
                      Последно редактирано от damianski; 04-01-11, 20:07.
                      Grand Vitara 2005g- за работа
                      Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
                      Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

От: Re: Grand Vitara, Sportage или Tuscon

Аз за пръв път чувам за сменен двигател на Тусон, но щом казваш.......................... Виж за сменен двигател на ТЛК D4D.. доста.Но не е по темата.
                        А и в момента имам 2 Теракана, Тусона е минало
                        GW Steed5

Коментар

Какви са тея проблеми с двигателя? Бензинът е желязен. Дизелът е ВМ,това обяснява нещата...

Иначе за нуждите ти май най-добре се вписва първото Санта Фе. Там лошо отзиви се срещат много рядко. Че е грозно -да,такова е,ама не е лошо като кола. И старта Рав4-ка може да погледнеш,тя също е добра.

П.П. Новият двигател на Санта Фе (200к.с.) няма нищо общо вече с ВМ. Изцяло нов е.
                          Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                          Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                          Volkswagen Bora AKL

Коментар

на новото Санта Фе цената може да ти дойде в повече, ама 197-те конски сили никога не може да са вповече (нали има педал за газта )...
                            Тусон (така се произнася името) с 2.0 дизел е със същия двигател като старото СФ - продадох мойто такова на около 230 000км без каквито и да е ремонти или проблеми по мотора... Като при всяка марка коли и при тези може да се появи сериозен дефект, но определено не е закономерност... Нищо общо с проблемите с италианските двигатели VМ, които се наблюдават при Гранд Чероки и др. марки...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

lusan ,
                              Споменаваш че имаш теракан, пък взех да ги харесвам . Драсни едно мейлче на miro1a@abv.bg за инфо, че не мога ЛС /неангажираща молба разбира се/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X