Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой джип може да тегли най-много ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой джип може да тегли най-много ?

[QUOTE=sonda;2268210]Пенчо, Американските влекачи не са баш дизелови..с малки изключения![/QUOTE

Дали останаха при сегашните цени на горивата? Те и братушките минаха на нафта отдавна. Просто КПДто на дизела няма как да се постигне с бензин или газ. За въртящия момент, да не споменавам. Нали все пак говорим за дърпачка а не за бегачка!

Коментар

спирачките не ги мислете - ремаркето си има собствени /инерционна спирачка/ и ако е в изправност на практика не бута влекача... Това с фронтерката 2.2 искренно ме развесели, не че не съм виждал омега 2.0 да тегли буквално корабче към 3 тона...
      Бензиновите джипове /изключвам тези над 4000сс/ са доста неподходящи за теглене - на всеки баир ще падаш на 3-та скорост... А за газта... Аз не бих се правил на китайски ресторант, но всеки си има собствено виждане...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

[QUOTE=Пенчо;2268241]
        Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        За въртящия момент, да не споменавам.
        Тундрата има 550 Нм момент..и аз лично не бих я газифицирал..и от зад в легена побира бая багаж!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

http://vbox7.com/play:3a0d1286

е те този:

Коментар

Dodge Ram 2500- 6. 7 Turbo dizel
            ще влачи колите с джиповете
            на сушата и град помага

Коментар

И струва?
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Еми Дуранго тогава,не струва много и има нютони.

Коментар

Никой не повдига въпроса за скоростните кутии - автомат или ръчка? Често автоматите се оказват слабото звено, особено по-новите. Мека ако някой има опит да сподели.

Коментар

Извинявам се за допуснатата правописна грешка.Не знам до сега да има автомобил без грешка.А относно Патрола добре се държи на пътя с ремарке и два тона товар в ремаркето.Ако бюджета е по-голям Джипове много,избор голям.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      И струва?
                      хубаво и евтино има само в Кауфлант

Коментар

Аз съм за автомат, хидротрансформатора си знае работата, но да е Нисан, Тойота или от по-старите американски тракове, и да не е счупен от неподържане още преди покупката! Също така да не е с вариаторните измишльотини и новите безстепенни и многостепенни дрън-дрън!
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

[QUOTE=sonda;2268263]
                          Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Тундрата има 550 Нм момент..и аз лично не бих я газифицирал..и от зад в легена побира бая багаж!
                          Някой замислящ се за фронтера 2.2 дали ще си купи тундра... Иначе по темата /ама не съвсем/ - баничарката ми от аватара тегли ремарке 1500кг и не само го тегли, ами тръгва от място без да пипам педала на газта /само отпускам съединителя/...
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130801_111040.jpg
Прегледи:2
Размер:114.3 КБ
ID:5511393
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение

Някой замислящ се за фронтера 2.2 дали ще си купи тундра...
                            Абе и Джамбазов това вика, но няма посочен бюджет, та затова предлагам такива хубавици!
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Dodge RAM 3500?
                              Maaaлко съм пристрастен, заради сродството му с Jeep... Все си мисля, че това ще бъде следващата ни кола в къщи :-)))
                              Димата (quadra) се оказа много прав в един негов подпис, относно американските коли
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
                              2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Здравейте ,

Първо искам да благодаря на всички колеги, които се отзоваха със съвет по темата,
                                Наистина ми беше полезно Вашето мнение. От всичко което видях си направих една груба сметка - сносен джип + ремарке явно ще ми излезе над 8к лева. И пак има противоречиви мнения как би се държал на пътя състава от ппс. За справка отворих наш добре познат саит за коли 2ра ръка и установих, че камиончетата - тип пътна помощ започват на цени от 4к - !
                                Явно ще трябва да си пеосмисля концепцията ...
                                Да - не е като да си откачиш ремаркето и да влезеш в гората на излет и все пак .. за над 8000 мога да взема и камионче и някаква фронтера ... да речем ..

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X