Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чероки 2.4 бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чероки 2.4 бензин

Здравейте, оглеждам се за този джип от бая време.Ще ползвам джипа за разходки и прекарване на разни ненужни неща от къщи до вилата и обратно.Създава ли проблеми мотора и джипа като цяло.Като подръжка например едно обслужване колко излиза.Намират ли се части ако се счупи нещо.Понася ли газ и има ли място бутилакта за газта да е под джипа.
    Понеже американските коли не са ми силна страна просто имам любими модели този е един от тях и затова питам малко лаишки въпроси, но важни за мен.
    Мерси

От: Чероки 2.4 бенз

Принципно са здрави, стига да не си го купил от мен, де Ако е с ръчна кутия - основно слабо място е полуоските на задния мост и самото купе. За полуоските - мисля, че ще намериш доста информация във форума. За купето - гледай да няма дупки от ръжда по прагове и интегрираната рама.......
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

За ръждите ясно, при какви условия чупи полуоски?

Коментар

Не ги чупи, износват се. Ако си направиш труда да почетеш, ще добиеш добра представа за проблемите при марката.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Направил съм си го, но този проблем ми е убягнал.За двигателя имаш ли някакви впечатления?

Коментар

Не. Никога даже не съм го виждал тоя мотор, но това не значи нищо. Питай kinex за него.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Бобка това което пише за двигателя в аутодата е следното. Излиза че такъв мотор има, но защо е толкова рядък не знам. Значи двигателя за който говориш е 2.5 монтира се на Вранглер и Чароки. Мотора е 2.5 от 91 до 2001 година. Мощността му е от 117 до 121 коня взависимост може би от годината на производство, и неговата под разновидност през годините. Двигателя е с ангренажна верига, 4 цилиндров. От ангр.схема в аутодата ми се вижда че е с долен разпределителен вал, но с хидравлични повдигачи.
              А ако все пак не съм те разбрал правилно има си и мотор 2.4 бенз. но той е наследника на горе описания. Той започва да се произвежда от 2001. От малкото което пише в аутодата пак става дума за 4 цилиндров двигател, но този път 16 клапанов с мощност 150 коня. С два разпределителни вала. Както споменах него го търси в моделите след 2001 година.

Коментар

Точно така е както казваш новия става 2.4.Все още идеята за Черок след 96г. ми допада пък да видим какво ще научим.
                Благодаря за мненията.

Коментар

Карах Чероки 2.5д не съм много впечатлен от мотора.Инак като цяло не е лоша кола проучването продължава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X